Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie găsită carbonizată într-un apartament cuprins de flăcări, după ce mama ei nu a mai putut-o salva din cauza fumului dens, în Buzău

O femeie găsită carbonizată într-un apartament cuprins de flăcări, după ce mama ei nu a mai putut-o salva din cauza fumului dens, în Buzău

O femeie a fost găsită carbonizată şi o alta s-a ales cu arsuri, în urma unui incendiu care a avut loc joi dimineaţa, într-un apartament din Buzău.

O femeie găsită carbonizată într-un apartament cuprins de flăcări, după ce mama ei nu a mai putut-o salva din cauza fumului dens, în Buzău
de Adi Bonciu    |    25 Mai 2023   •   08:53

Incendiul se manifesta generalizat la întreaga locuinţă situată într-un bloc de pe o stradă din municipiul Buzău, informează ISU Buzău.

În interiorul locuinței a fost găsită o femeie carbonizată.

Femeia în vârstă de 57 de ani a murit, iar o alta, de 88 de ani, a suferit arsuri după ce apartamentul în care locuiau a fost cuprins de flăcări. 

Persoana rănită a fost evacuată din apartament de pompieri, a suferit arsuri de gradul al doilea la nivelul feței și o intoxicație cu fum. 

Victima primește îngrijiri din partea personalului medical.

Cele două femei, mamă și fiică, locuiau împreună într-un apartament din municipiul Buzău. 

Puţin înainte de ora 7, apartamentul în care locuiau a fost cuprins de flăcări. Bătrâna a încercat să ajungă în camera în care dormea fiica ei, însă din cauza flăcărilor și a fumului gros nu a reușit. 

Din bloc s-au autoevacuat şase persoane, iar pompierii au intervenit pentru evacuarea celorlalte persoane și pentru lichidarea incendiului.

O echipă de criminaliști a început acum cercetările, alături de pompieri, pentru a stabili cauza producerii incendiului.

×
Subiecte în articol: incendiu Buzau carbonizat
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close