Antena 3 CNN Actualitate Locale Femeie de 33 de ani, găsită moartă într-un apartament din Sibiu. Rudele fac acuzaţii grave la adresa iubitului ei

Femeie de 33 de ani, găsită moartă într-un apartament din Sibiu. Rudele fac acuzaţii grave la adresa iubitului ei

O femeie în vârstă de 33 de ani a fost găsită moarta într-o locuință din Sibiu. Rudele femeii îl acuză pe iubitul acesteia care ar fi stat cu cadavrul în casă şi nu a anunţat autorităţile.

Femeie de 33 de ani, găsită moartă într-un apartament din Sibiu. Rudele fac acuzaţii grave la adresa iubitului ei
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Georgiana Adam    |    11 Iul 2023   •   17:44

Descoperirea macabră a fost făcută de o rudă a femeii într-un apartament din Valea Aurie, din Sibiu. Pentru că nu mai răspundea la telefon, mătușa femeii a intrat în apartament acolo unde a avut un şoc. Şi-a descoperit nepoata moartă, în timp ce iubitul acesteia se afla în casă drogat. 

Potrivit primelor informații date de medicii legiști, femeia ar fi suferit un infarct provocat de o supradoză. Ar fi consumat ciuperci halucinogene, iar asta i-a adus sfârșitul.

Rudele recunosc că Florentina era consumatoare de droguri, dar îl arată vinovat de tragedie pe iubitul acesteia care după ce a ieșit din pușcărie devenise şi violent. 

Potrivit acestora, iubitul ar fi stat în casă două zile cu cadavrul femeii, fără să anunțe autorităţile. 

"Noi credem că el a drogat-o. Altfel de ce ar fi stat cu mortul în casă două zile, de ce nu a anunțat poliția, de ce nu și-a anunțat rudele? Mătușa lui a intrat peste el în casă fiindcă de două zile nu i-a mai răspuns la telefon. Ea a fost cea care i-a găsit acolo.

Ea, decedată, iar el, într-o stare de nedescris. Sută la sută era drogat. Apoi a fost anunțată și poliția, iar trupul a fost dus la Medicina Legală”, spune nepoata femeii decedate, potrivit Ora de Sibiu

La nivelul Poliției Municipiului Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanțele în care a survenit decesul persoanei.

×
Subiecte în articol: femeie moarta apartament Sibiu
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close