Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie a fost găsită moartă, cu urme de violență, într-o locuinţă din Câmpulung. Soțul acesteia, dus la audieri

O femeie a fost găsită moartă, cu urme de violență, într-o locuinţă din Câmpulung. Soțul acesteia, dus la audieri

O femeie de 51 de ani a fost găsită moartă într-o locuința din Câmpulung, județul Argeș. Aceasta prezenta urme de violență. Conform polițiștilor, soțul femeii va fi audiat.

O femeie a fost găsită moartă, cu urme de violență, într-o locuinţă din Câmpulung. Soțul acesteia, dus la audieri
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Claudia Popovici    |    20 Apr 2023   •   16:48

Potrivit IPJ Argeș, polițiștii din Câmpulung au fost sesizați de o persoană în legătură cu faptul că nu reușește să ia legătura cu o rudă de-a sa și se teme că ar putea fi decedată în locuința proprie.

Pentru deblocarea ușii de acces în locuință au intervenit pompierii argeșeni.

Polițiștii au identificat, în imobil, o femeie de 51 de ani decedată, care prezenta urme de violență.

„Persoana bănuită de săvârșirea faptei, respectiv soțul acesteia, s-a prezentat la sediul Secției de Poliție Rurală Voinești din județul Dâmbovița, acesta aflându-se, în prezent, în custodia polițiștilor și urmând să fie condus la sediul Poliției din Argeș, pentru audieri”, a transmis Poliția Argeș, citată de Mediafax. 

Din primele verificări, nu au fost identificate, în trecut, sesizări la Poliția Municipiului Câmpulung, referitoare la o eventuală stare conflictuală între cei doi soți.

Cercetările vor fi continuate de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close