Antena 3 CNN Actualitate Locale Femeie găsită pe capota maşinii după ce a condus drogată, în Târgu Jiu | Un şofer a sunat la 112

Femeie găsită pe capota maşinii după ce a condus drogată, în Târgu Jiu | Un şofer a sunat la 112

O femeie care a consumat substanțe interzise a condus o mașină pe străzile din orașul Bumbești-Jiu. Ea a fost găsită de poliţişti pe capota autoturismului. Iată ce s-a descoperit la testări.

Femeie găsită pe capota maşinii după ce a condus drogată, în Târgu Jiu | Un şofer a sunat la 112
Sursa foto: Pexels
de Claudia Popovici    |    03 Apr 2023   •   20:54

Alarma a fost dată de un şofer care a sunat la 112 şi a sesizat faptul că în Bumbești-Jiu "o femeie se află pe capota unui autoturism”.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au găsit o femeie de 29 de ani, din comuna Telești, județul Gorj.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că femeia a condus un autoturism pe DN 66 Bumbești-Jiu. Șoferița consumase droguri, au mai anunțat polițiștii.

„Fiind testată cu aparatul etilotest, acesta a indicat un rezultat negativ. Având în vedere comportamentul agitat, aceasta a fost testată cu aparatul drugtest, indicând un rezultat pozitiv la cocaină”, au anunțat anchetatorii, potrivit presei locale gorjonline.ro.

Femeia a fost condusă la spital pentru recoltarea de probe biologice. Polițiștii au întocmit dosar penal „sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

×
Subiecte în articol: femeie capotă droguri poliție
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close