Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie din Paşcani şi-a turnat diluant în cap şi a ameninţat că îşi dă foc, după o discuţie cu primarul

O femeie din Paşcani şi-a turnat diluant în cap şi a ameninţat că îşi dă foc, după o discuţie cu primarul

Incidentul a avut loc joi după-masă. O femeie din Paşcani a vrut să-şi dea foc, după ce primarul a ameninţat că îi va demola chioşcul aflat în piaţa din localitate.

O femeie din Paşcani şi-a turnat diluant în cap şi a ameninţat că îşi dă foc, după o discuţie cu primarul
de Claudia Popovici    |    25 Iun 2021   •   17:57

Disperată că îşi va pierde sursa de venit, după o discuție cu primarul femeia a recurs la un gest extrem. Şi-a turnat diluant în cap, în fata edilului, şi a ameninţat că se va autoincendia dacă demersurile de evacuare inițiate de Primăria Municipiului Pașcani vor continua.

Din fericire, femeia nu şi-a dus la capăt planul pentru că din cauza mirosului puternic a leșinat şi martorii au sunat imediat la 112.

La fața locului a sosit un echipat de pompieri, fiindcă exista pericolul ca femeia să nu renunțe la gest, și personal medical de la SMURD care au transportat-o la spital.

Referitor la acest caz primarul a motivat decizia precizând că chioșcul femeii blochează intrarea într-o hală şi din motive de siguranţă s-au luat măsuri pentru eliberarea zonei a celor care nu au forme legale.

Cazul nu este singular. În Târgoviște la o acţiune de demolare o femeia a recurs la un gest asemănător.

Proprietara unei florării, care nu și-a mai plătit chiria de ani de zile, s-a baricadat în magazin, a aruncat cu benzină şi a ameninţat că își dă foc, dacă autoritățile nu îi dau voie să funcționeze în continuare.

''Cum poate să facă abuzuri de genul ăsta, să dărâme o clădire cu autorizație, până şi pe amărâta asta de prelată. Am autorizație de la pompieri, de la gaze, da păi o clădire cu fundație'', a spus fiica femeii.

Potrivit autorităţilor, proprietarii ar fi trebuit să elibereze locul, prin hotărâre judecătorească, de câţiva ani. Au fost somați în repetate rânduri de Primăria Târgoviște, dar nu au făcut acest lucru. 

Cum a venit termenul scadent, autorităţile au venit şi ele să demoleze clădirea. Pe de altă parte, oamenii spun că ei au construit spaţiul. La faţa locului au ajuns şi pompierii. Într-un final, după mai bine de o oră de negocieri, femeia a renunţat la protest.

×
Subiecte în articol: femeie amintare foc Iași
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close