Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie din Iași și-a dat BAC-ul la 43 de ani: ”Le-am arătat o lecție importantă copiilor mei”

O femeie din Iași și-a dat BAC-ul la 43 de ani: ”Le-am arătat o lecție importantă copiilor mei”

O femeie în vârstă de 43 de ani din Iași a decis să dea examenul de bacalaureat acum, pentru a fi un exemplu pentru copiii săi. A promovat examenul, iar acum vrea să urmeze Facultatea de Medicină.

O femeie din Iași și-a dat BAC-ul la 43 de ani: ”Le-am arătat o lecție importantă copiilor mei”
Sursa foto: Captură Digi24
de Andreea Ştefan    |    07 Iul 2021   •   12:07

Cătălina Duzinschi a vrut să le arate copiilor săi cât de importantă este școala, dar și cât de greu este să o reiei dacă nu ai făcut-o la timp.

”Româna și biologia, pentru că acolo eu vibrez mult, sigur că astea n-au fost foarte... câteva zile așa, am absorbit materia efectiv. Matematica mi-a dat bătăi de cap, dar se poate, se poate!”, a spus Cătălina Duzinschi.

Aceasta a promovat examenul de bacalaureat cu media 6,70 și spune că eforul a fost imens, având în vedere că lucrează și are grijă și de familie.

”Încă nu văd așa, ca pe un mare wow, ba uneori m-am rușinat că n-am făcut la timp, sincer. Era o obligație, pentru că eram conștientă că nu se poate fără pasul asta, fără etapa asta nu se poate și atunci nu-mi pare rău, aș relua oricând”, a mai spus femeia.

În urmă cu 25 de ani, Cătălina nu a luat examenul maturității și a renunțat la școală.

Acum însă a vrut să fie un exemplu pentru copiii săi și s-a înscris la un liceu fără frecvență, pentru a-și putea termina studiile.

”Pentru copiii mei a fost o lecție foarte importantă asta. Eu le-am arătat o lecție, nu neapărat le-am explicat, le-am arătat o lecție, ce mult contează să înveți la timp”, a mai spus Cătălina Duzinschi.

Femeia este acum cosmeticiană, dar pentru că a promovat examenul de bacalaureat, aceasta vrea să urmeze Facultatea de Medicină, la specializarea Asistență Medicală, informează Digi24.

×
Subiecte în articol: Iași bac Bacalaureat
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close