Antena 3 CNN Actualitate Locale Femeie în stare gravă, după ce a fost mușcată de 15 câini

Femeie în stare gravă, după ce a fost mușcată de 15 câini

Femeie în stare gravă, după ce a fost mușcată de 15 câini
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    05 Dec 2016   •   18:23

O femeie în vârstă de 51 de ani a fost adusă în stare gravă la spital, după ce a fost muşcată de o haită de câini în pădurea Ciric, aflată la marginea Iaşiului. 

Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU-SMURD Iaşi a declarat, luni, că femeia a fost adusă la unitatea medicală din cauza mai multor muşcături suferite la nivelul mâinilor şi picioarelor. 

”Pacienta a fost stabilizată şi internată pe secţia chirurgicală de gardă, respectiv Clinica III Chirurgie din cadrul Spitalului Sf Spiridon. Va avea nevoie şi de profilaxie antirabică”, a declarat dr. Diana Cimpoeşu, coordonator UPU SMURD. 

Femeia a povestit că incidentul a avut loc atunci când s-a dus să ia apă de la un izvor din apropierea lacului Veneţia, care se află în pădurea Ciric de la marginea Iaşiului. La întoarcere, femeia a fost atacată de o haită de câini. 

”M-au atacat pe la spate. Erau cred vreo 15 câini care m-au atacat pe la spate, m-au trântit jos, iar unul m-a apucat de cap. Nu e prima dată când merg acolo, dar niciodată în 20 de ani nu am mai avut probleme. Norocul meu a fost că haita a fost alungată de o bătrână care locuieşte în zonă şi mi-a auzit strigătele de ajutor”, a spus femeia

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: caini Iași
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close