Antena 3 CNN Actualitate Locale Femeie incendiată, descoperită în scara unui bloc din centrul oraşului Piteşti

Femeie incendiată, descoperită în scara unui bloc din centrul oraşului Piteşti

Descoperire macabră în centrul oraşului Piteşti. Trupul unei femei incendiate a găsit chiar în scara unui bloc.

Femeie incendiată, descoperită în scara unui bloc din centrul oraşului Piteşti
de Mariana Zaharia    |    19 Apr 2022   •   09:22

Marţi dimineață, în jurul orei 05:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 despre faptul că o femeie a fost găsită decedată, cu arsuri pe suprafața corpului, în scara unui bloc din Pitești.

Fumul gros de pe casa scării a declanşat senzorii de incendiu şi i-a făcut pe oameni să iasă speriaţi din apartamente. Aşa au descoperit cu stupoare trupul carbonizat al unei femei şi au sunat la 112. Iniţial ei au crezut că fumul iese de la o clinică medicală situată la etajul 1 al blocului. 

Polițiștii Secției 1 Poliție Pitești au sosit la faţa locului, iar cercetările sunt la acest moment desfășurate de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar cauzele decesului să fie stabilite în urma efectuării autopsiei medico-legale.

Sunt două ipoteze pe care le iau în calcul anchetatorii. Prima ar fi cea a suicidului, iar a doua de moarte accidentală.

Se pare că anchetatorii au imagini de pe o cameră de supraveghere pe care se vede că singura persoana care intră în acel bloc, atât de dimineaţă, ar fi chiar victima.

Trupul a fost identificat pentru că a fost găsită o geantă care conţinea acte -  o persoană de 58 de ani din Piteşti. Practic însă, va fi nevoie de autopsie şi de identificarea clară a femeii după amprenta dentară, deoarece faţa i-a fost carbonizată. 

 

×
Subiecte în articol: Pitești
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close