Antena 3 CNN Actualitate Locale Femeie din Timişoara, la un pas să ardă de vie. "Sunt imagini practic dintr-un film de groază!"

Femeie din Timişoara, la un pas să ardă de vie. "Sunt imagini practic dintr-un film de groază!"

A fost panică într-un cartier din Timişoara. O femeie cunoscută cu probleme psihice a ieşit arzând dintr-un bloc. Vecinii si cunoscuţii au reuşit să stinga focul, însă femeia este în stare critică, arsurile fiind pe toată suprafața corpului.

Femeie din Timişoara, la un pas să ardă de vie. "Sunt imagini practic dintr-un film de groază!"
Sursa foto: pressalert.ro
de Georgiana Adam    |    13 Iul 2021   •   16:42

Update ora 18:00

Conform primelor informații, femeia este în stare critică. Managerul Spitalului Județean Timișoara a declarat că victima are arsuri pe aproape toată suprafața corpului.

„Numai ce a ajuns la noi, are arsuri pe 98% din suprafața corpului, deci este într-o stare critică, iar prognosticul este unul sever. Ea se află acum la secția de Mari Arși”, a transmis Raul Pătrașcu, managerul Spitalului Județean Timișoara pentru tion.ro

Știrea inițială:

O femeie în vârstă de 48 de ani a ieșit astăzi în stradă, dintr-un bloc de pe strada București din Timișoara, cuprinsă de flăcări. Vecinii și martorii au stins focul și au sunat imediat la 112. Femeia, cunoscută cu afecțiuni psihice, striga că i s-ar fi dat foc, potrivit pressalert.ro

Jurnalistul Dragoş Boţa a intervenit, marţi, în direct la Antena 3, unde a oferit mai multe informaţii despre acest incident şocant.

"Pe strada Bucureşti din Timişoara din scara blocului cu nr.15, în urmă cu aproximativ o oră, o femeie a ieşit în flăcări, arzând practic pe scări şi strigând ajutor. Femeia a ieşit din bloc, a ieşit în parcarea din apropiere şi a mai reuşit să meargă aproximatv 100-150 de metri, după care s-a prăbuşit. Vecinii au chemat ambulanţa. Între timp, femeia a susţinut că ar fi fost incendiată de un vecin, despre care martorii oculari spun că ar mai fi avut anterior conflicte cu acesta. Femeia a fost transportată în stare gravă la spital, iar în acest moment, criminaliştii sunt la faţa locului. Poliţia şi Jandarmeria au blocat întraga zonă şi se fac cercetări. Sunt imagini practic dintr-un film de groază. Aici, pe asfalt se pot vedea urmele sângerânde lăsate de femeia în flăcări, iar vecinii sunt efectiv şocaţi de ce s-a întâmplat. Poliţiştii încearcă să stabilească dacă întradevăr, femeia a fost agresată, i s-a dat foc sau s-a autoincendiat", a declarat Dragoş Boţa, jurnalist pressalert.ro.

×
Subiecte în articol: Timisoara femeie flacari dragos bota
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close