Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie și-a sunat soțul ca să o salveze, după ce a fost înjunghiată de fostul amant, într-o scară de bloc din Timiș

O femeie și-a sunat soțul ca să o salveze, după ce a fost înjunghiată de fostul amant, într-o scară de bloc din Timiș

O femeie a fost înjunghiată de fostul amant, într-o scară de bloc din Timiș, și și-a sunat soțul să o salveze. Atacatorul, un pompier de 24 de ani, voia să o convingă să se întoarcă la el, dar femeia l-a refuzat.

O femeie și-a sunat soțul ca să o salveze, după ce a fost înjunghiată de fostul amant, într-o scară de bloc din Timiș
de Andreea Borboros    |    18 Oct 2023   •   14:50

Un pompier în vârstă de 24 de ani din cadru ISU Timiș a pus pe jar întreaga poliție din județ. Acesta a fugit după ce a înjunghiat o femeie cu care avusese o relație. După 4 ore de căutări, individul a fost găsit la 35 de km de Timișoara.

Scenele șocante s-au petrecut în comuna Giroc din Timiș. Victima, o femeie de 32 de ani a fost înjunghiată, chiar la intrarea în blocul unde locuia alături de soț.

Individul ar fi așteptat-o în parcarea blocului pentru a o convinge să se întoarcă la el. Pentru că femeia a refuzat și a vrut să plece, tânărul a scos un cuțit și a atacat-o de mai multe ori în zona spatelui, după care s-a făcut nevăzut. Momentul atacului a fost surprins de trecători. 

Cu ultimele puteri, femeia și-a anunțat soțul care a sunat imediat la 112.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La fața locului a ajuns de urgență o ambulanță care a preluat victima și a transportat-o la Spitalul Județean din Timișoara.

Pompierul și-a premeditat atacul

Femeia era căsătorită și avea un fiu, și din 2020 îndeplinea funcția de consilier local într-o comună din Caraș-Severin.

În urmă cu aproximativ șase luni, a început o relație cu tânărul pompier, însă ulterior a decis să pună punct relației.

Individul, orbit de dorința de răzbunare, a așteptat-o la intrarea în bloc.

Tânărul va fi prezent în fața magistraților de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar din Timișoara, și este posibil să fie emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

×
Subiecte în articol: Timis injunghiata
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close