Antena 3 CNN Actualitate Locale "Nu poate să trăiască fără ea!". Femeia înjunghiată de soț în curtea unei primării din Iași, operată de medici. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile

"Nu poate să trăiască fără ea!". Femeia înjunghiată de soț în curtea unei primării din Iași, operată de medici. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile

Femeia care a fost înjunghiată de soț chiar în fața unei primării din județul Iași, unde venise pentru a depune actele de divorț, a fost operată de medici.

"Nu poate să trăiască fără ea!". Femeia înjunghiată de soț în curtea unei primării din Iași, operată de medici. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile
Sursa foto: InfoȘtiri| Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Dec 2023   •   09:07

Victima în vârstă de 30 de ani, internată la spital în stare gravă, a fost supusă unei operații complicate, care a durat mai multe ore, din cauza rănilor provocate de loviturile de cuțit.

"S-a reușit revascularizarea membrului superior drept, acolo unde era cea mai importantă leziune hemoragică, o plagă tăiată, cu afectare vasculară și nervoasă. Pacienta este în continuare la Terapie Intensivă. Este stabilă, starea ei generală este una bună, fiind atent monitorizată în fiecare zi", informează Diana Cimpoeșu, coordonator UPU SMURD Iași.

Femeia a fost înjunghiată de soț chiar în curtea primăriei, în momentul în care voia să divorțeze. Rudele spun că bărbatul o amenința de mai mult timp cu moartea.

"M-a sunat acum o lună de zile și mi-a spus că el nu se lasă până nu-i face felul. Era hotărât! A zis că nu poate să trăiască fără ea", a spus o rudă.

Cei doi s-au căsătorit în urmă cu trei ani, iar victima a vrut să pună capăt relației, din cauza comportamentului agresiv pe care bărbatul îl avea în ultima perioadă.

Acum, bărbatul care și-a înjunghiat soția chiar în curtea primăriei a fost arestat pentru 30 de zile.

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close