Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie din judeţul Iaşi, prima victimă a incendiilor de vegetaţie

O femeie din judeţul Iaşi, prima victimă a incendiilor de vegetaţie

Incendiile de vegatatie fac prima victimă în România. O femeie în vârstă de 72 de ani a fost găsită fără suflare de pompierii care încercau să stingă focul. S-a întamplat în judeţul Iaşi, comuna Miroslava.

O femeie din judeţul Iaşi, prima victimă a incendiilor de vegetaţie
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Borboros    |    21 Iul 2022   •   16:26

Moarte suspectă la Miroslava. Pompierii si oamenii legii au fost chemaţi de urgenţă în comuna Miroslava pentru a stinge un foc de vegetatie.

Au intervenit cinci autospeciale de intervenție şi stingere, 2 autocisterne pentru stins incendiu, o autospecială pentru transport personal, o șenilată şi un echipaj de prim ajutor.

Pompierii au găsit trupul carbonizat al femeii, în timp ce stingeau un foc de vegetație

La faţa locului s-au deplasat 31 de pompieri şi membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitatea ieșeană. Nu a fost o intervenție deloc ușoară

Vântul puternic şi vegetația uscată au facut ca focul să înainteze cu viteză. Puţin a lipsit ca două case sa fie cuprinse de flacari. Doar interventia prompta a pompierilor şi a voluntarilor a făcut ca focul sa fie stins. Pompierii au avut însa parte de o imagine de groază.

Trupul neînsulfeţit al acesteia va fi trimis la Institutul de Medicină Legală

După ce au stins focul, au gasit corpul carbonizat al unei femei. Aceasta avea 72 de ani şi locuia în vecinătate. Oamenii din zoă spun ca, cel mai probabil, femeia a fost cuprinsă in interiorul incendiului şi nu a mai avut cum sa scape.

Polițiștii au dispus trimiterea cadavrului la Institutul de Medicină Legala pentru efectuarea necropsiei. în cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă si a fost dispusă efectuarea necropsiei.

Ancheta şi rezultatul celor de la Institutul de Medicina Legală vor stabili cauza decesului.
 

×
Subiecte în articol: Iași victima incendii vegetatie Miroslava
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close