Antena 3 CNN Actualitate Locale Femeie lovită în cap de un bărbat pe o stradă din Olt. Agresorul a fost reținut de polițiști

Femeie lovită în cap de un bărbat pe o stradă din Olt. Agresorul a fost reținut de polițiști

Femeie lovită în cap de un bărbat pe o stradă din Olt. Agresorul a fost reținut de polițiști
21 Ian 2019   •   18:41

Un bărbat de 38 de ani care ar fi lovit o femeie, pe stradă, în noaptea de 20 ianuarie, a fost identificat şi reţinut luni de poliţişti, el fiind acuzat de loviri sau alte violenţe, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.

În noaptea de 20 ianuarie, o femeie care se întorcea de la serviciu, pe o stradă din municipiul Slatina, a fost lovită în zona capului de un bărbat necunoscut. Poliţiştii l-au identificat luni pe bărbat şi acesta va fi prezentat procurorilor în vederea dispunerii măsurilor legale.

"În urma activităţilor desfăşurate cu celeritate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina - Biroul de Investigaţii Criminale, cu sprijinul Direcţiei Poliţiei Locale Slatina, a fost identificat un bărbat, de 38 de ani, din comuna Movileni, bănuit că în noaptea de 20 ianuarie, în jurul orei 00,00, ar fi lovit o femeie în zona capului. În cauză, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina au dispus continuarea urmăririi penale faţă de bărbat. Împotriva acestuia a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore. În cursul zilei de mâine, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina în vederea dispunerii măsurilor legale", a spus Alexandra Dicu.

Bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe şi a fost dus în arestul IPJ Olt.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: strada femeie Olt politisti
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close