Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie medic a lovit un pacient peste față pentru că a insistat cu întrebări despre decontarea serviciilor medicale, în Timiș

O femeie medic a lovit un pacient peste față pentru că a insistat cu întrebări despre decontarea serviciilor medicale, în Timiș

Poliţiştii din Timiş au întocmit dosar penal unui medic, femeie, din satul Bulgăruş, judeţul Timiş, după ce a lovit un pacient care a insistat cu întrebări privind decontarea anumitor servicii medicale de către Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate.

O femeie medic a lovit un pacient peste față pentru că a insistat cu întrebări despre decontarea serviciilor medicale, în Timiș
Sursa foto: Pixabay
de Mia Lungu    |    30 Aug 2022   •   21:06

Incidentul a avut loc ieri, la cabinetul medical din satul Bulgăruş, comuna Lenauheim, din judeţul Timiş.

”La data de 29 august 2022, poliţiştii au fost sesizati cu privire la faptul că într-un cabinet medical din localitatea Bulgăruş, din judeţul Timiş, a avut loc o altercaţie între un medic şi un pacient. În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a transmis astăzi IPJ Timiş.

Un bărbat de 66 de ani din Bulgăruş s-a dus la cabinetul medical din localitate pentru a se interesa despre anumite deconturi de servicii medicale, însoţit de prietena sa.

El a discutat cu medicul pe această temă, o femeie de 39 de ani. Aceasta s-a enervat de insistenţa pacientului, astfel că i-a aplicat câteva lovituri în zona feţei, potrivit News.ro.

Prietena bărbatului a fost cea care a sunat la numărul de urgenţe 112 şi a chemat poliţiştii să intervină şi să aplaneze conflictul.

 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close