Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Iaşi și-a înjunghiat iubita care a încercat să-l oprească să se sinucidă, apoi și-a dat foc și s-a spânzurat

Un bărbat din Iaşi și-a înjunghiat iubita care a încercat să-l oprească să se sinucidă, apoi și-a dat foc și s-a spânzurat

O femeie în vârstă de 48 de ani, medic veterinar, a ajuns de urgență la spital, după ce concubinul său a înjunghiat-o, în Miroslava, județul Iași.

de Adriana Drăghici    |    02 Aug 2023   •   12:31

Un bărbat din localitatea Miroslava și-a înjunghiat, ieri dimineață, concubina, în vârstă de 48 de ani.

Se pare că totul a pornit în momentul în care bărbatul s-a dus sub un copac să se spânzure. Femeia a încercat să îl oprească. În acel moment, bărbatul a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuţit. Ulterior, atacatorul și-a dus planul inițial la capăt și s-a spânzurat. Se pare că mai întâi acesta a încercat să se și autoincendieze.

”A fost trimis echipajul de Terapie Intensivă Mobilă, a intervenit şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean Iaşi. Un bărbat de 40 ani s-a spânzurat şi a fost găsit decedat. Femeia este în şoc hemoragic, a necesitat intubaţie oro-traheală şi ventilaţie mecanică. A fost transportată în Unitatea de Primire a Urgenţelor de la spitalul Sfântul Spiridon”, a declarat Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD Iaşi.

Citește și: Măsline spălate cu clor, vândute la un magazin din Iași. Motivul halucinant

Poliţiştii au demarat cercetări în acest caz.

×
Subiecte în articol: Miroslava Iași injunghiere
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close