Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie de 38 de ani a murit după ce maşina ei a fost zdrobită de două TIR-uri în Ialomiţa pe DN2 între localitățile Movilița și Sinești

O femeie de 38 de ani a murit după ce maşina ei a fost zdrobită de două TIR-uri în Ialomiţa pe DN2 între localitățile Movilița și Sinești

Un accident mortal s-a produs în acestă seară pe DN2 între localitățile Movilița și Sinești. O femeie de 38 de ani a murit după ce mașina ei a fost zdrobită de două TIR-uri.

O femeie de 38 de ani a murit după ce maşina ei a fost zdrobită de două TIR-uri în Ialomiţa pe DN2 între localitățile Movilița și Sinești
Sursa foto: IPJ Ialomiţa
de Claudia Popovici    |    13 Apr 2022   •   22:28

Accidentul s-a produs în acestă seară în jurul orei 20:30, pe DN2 între localitățile Movilița și Sinești între două TIR-uri şi un autoturism condus de o femeie în vârstă de 38 de ani.

Din primele informaţii, se pare că femeia ar fi ieșit pe contrasens şi s-a izbit frontal de un TIR. În urma coliziunii pe traseu a mai fost acroșat şi cel de-al doilea TIR. 

La fața locului au intervenit o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

În sprijinul acestora au mai ajuns la locul accidentului două echipaje ale SAJ Ialomița. În urma impactului au rezultat trei victime.

Femeia de 38 de ani, rămasă încarcerată, a fost declarată decedată. Celelalte două victime au fost monitorizate de echipajele medicale și au refuzat transportul la spital.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", transmit poliţiştii. 

×
Subiecte în articol: barbat ucis TIR movilița
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close