Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie a murit după ce a fost târâtă de tramvai, în timp ce încerca să coboare căruciorul în care se afla fiica sa cu dizabilități, la Arad

O femeie a murit după ce a fost târâtă de tramvai, în timp ce încerca să coboare căruciorul în care se afla fiica sa cu dizabilități, la Arad

O femeie din Arad a sfârșit în mod tragic, după ce a fost târâtă de tramvai, în timp ce încerca să coboare căruciorul în care se afla fiica sa cu dizabilități.

O femeie a murit după ce a fost târâtă de tramvai, în timp ce încerca să coboare căruciorul în care se afla fiica sa cu dizabilități, la Arad
Sursa foto: Facebook/ SMURD
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Aug 2023   •   09:45

Scena teribilă s-a petrecut luni, 14 august, în staţia de la UTA, când femeia însoțită de fiica sa de 12 ani, care se afla în scaun rulant, a încercat să coboare din tramvai.

Mama fetei cu handicap a reuşit să coboare prima, iar când încerca să coboare şi căruţul, vatmanul a închis ușile tramvaiului și a plecat de pe loc, fără să realizeze ce se întâmplă.

În acel moment, femeia nu a dat drumul căruciorului și a fost târâtă de tramvai, totul petrecându-se sub ochii călătorilor, care au dat alarma și au sunat, ulterior, la 112.

La fața locului a intervenit urgent un echipaj medical, însoțit de un medic al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad. 

Citește și: Un buștean dintr-un TIR a străpuns parbrizul unei mașini în mers, pe DN 10, în Brașov

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ulterior, femeia în vârstă de 55 de ani a fost transportată în stare critică la spital, însă, în ciuda eforturilor medicilor de a o menţine în viaţă, aceasta a decedat la câteva ore după ce a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Arad.

Fiica femeii, cu handicap sever și dependentă de scaun rulant, nu a fost rănită, însă a fost transportată, de asemenea, la spital, fiind sesizată și Direcţia de Asistenţa Socială şi Protecţia Copilului.

În urma evenimentului, vatmanului i s-a întocmit dosar penal, iniţial pentru vătămare corporală din culpă, ulterior, după decesul femeii, încadrarea faptei fiind schimbată în ucidere din culpă, potrivit aradon.ro.

×
Subiecte în articol: Arad tramvai femeie moarta
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close