Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz uluitor în Piatra-Neamț! | O femeie a născut fără să știe că e însărcinată, într-un magazin

Caz uluitor în Piatra-Neamț! | O femeie a născut fără să știe că e însărcinată, într-un magazin

O femeie din Piatra Neamț a născut ieri în toaleta unui magazin fără să știe că e însărcinată.

Caz uluitor în Piatra-Neamț! | O femeie a născut fără să știe că e însărcinată, într-un magazin
Sursa foto: Hepta
de Ioana Mircea    |    24 Mar 2023   •   15:45

O femeie în vârstă de 33 de ani a născut ieri în jurul orei 11:30 în toaleta magazinului „Cherhana” din cartierul Precista din Piatra-Neamț. Aceasta a adus pe lume un băiețel de aproximativ 3 kg.

Potrivit Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț, sarcina nu era luată în evidență, iar pacienta „nu ştia că este însărcinată”.

„A născut singură. Patroana de la magazin, când a văzut că femeia naște, a sunat o colegă de la serviciul de Ambulanță care era în timpul liber. Aceasta a ajuns repede și a asistat-o. Ulterior, asistenta a sunat la 112 și a solicitat un echipaj” – ne-a declarat as. Radu Roibu, din cadrul SAJ Neamț.

Citește și: Un pacient a primit despăgubiri de 150.000 de euro de la Spitalul Județean Piatra Neamț | Care este motivul

Femeia și bebelușul au fost preluați de un echipaj cu medic şi transportați la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț, la secția de Obstetrică-Ginecologie.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean, atât femeia cât și bebelușul se sunt într-o stare bună, potrivit stiri-neamt.ro.

×
Subiecte în articol: Piatra Neamț
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close