Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie din Olt a fost ucisă de soțul său, pe stradă, în plină zi. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere

O femeie din Olt a fost ucisă de soțul său, pe stradă, în plină zi. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere

O femeie în vârstă de 37 de ani din Olt, a fost omorâtă de soțul său pe stradă, în plină zi.

de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Mai 2024   •   09:09

Incidentul a avut loc în orașul Drăgănești, județul Olt.

În urmă cu doi ani, bărbatul își violase fiica minoră, iar mama a sesizat poliția. Pentru că femeia nu voia să-și retragă plângerea, individul speriat că va ajunge la închisoare și-a înjunghiat soția de mai multe ori, apoi a fugit de la locul tragediei.

Polițiștii au reușit să-l prindă pe agresor cu ajutorul martorilor.

"Nu mai pot, cred că mor". Acestea au fost ultimele cuvinte ale Dorinei, femeia care a murit pe stradă, ucisă de soț.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care, agresorul, ascuns după o mașină, iese în spatele femeii și o atacă fără milă. Bărbatul o înjunghie de mai multe ori. Se preface că pleacă, dar se întoarce și o înjunghie din nou, lăsându-o într-o baltă de sânge. 

Vecinii au sunat la 112. 

"Individul a venit aici și a pândit-o. Când a ieșit din bloc, a atacat-o și a omorât-o. Vreo 17 lovituri de cuțit i-a aplicat. Înțeleg că o violase și pe fata lui că iși violase fiica. Probabil ăsta a fost motivul pentru care a înjunghiat-o, i-a spus că dacă îl spune la poliție, o omoară", a declarat martorul, Mircea Bibirică.

Chiar cu o zi în urmă, Dorina se mutase la părinții din Drăgănești-Olt, împreună cu copiii, după ce soțul o agresase. Scandalurile se țineau în lanț în familie.

În iulie 2023 mama fetei și-a făcut curaj să-l reclame la poliție pe soț. Însă pentru că aceasta nu voia să-și retragă plângerea, individul a decis să se răzbune.

Polițiștii l-au fugărit pe individ și l-au prins după circa un sfert de oră.

"A fost identificat pe Strada Livezilor din orașul Drăgăneşti-Olt, fiind condus la sediul poliției pentru audieri", a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Olt, Claudiu Șerban.

Cei doi erau căsătoriți de 17 ani și aveau împreună cinci copii, dintre care patru minori. După tragicul incident o parte dintre copii au fost preluați de Protecția Copilului din Olt, acolo unde se află și adolescenta violată de tatăl ei.

"DGASPC Olt a intervenit prin trimiterea unei echipe mobile formate din psiholog și asistent social la fața locului pentru a interveni în ceea ce privește siguranța copiilor care se aflau acolo. Încurajez orice femeie care se simte și se află într-o situație de abuz să sune la numărul 0800533",  a declarat directorul DGASPC Olt, Rădița Piroșca.

Cât îl privește pe criminal, acesta a fost reținut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.

În momentul săvârșirii faptei, bărbatul părea relaxat, fiind capabil chiar să poarte dialoguri scurte cu martorii crimei.

×
Subiecte în articol: Olt femeie ucisă
Parteneri
Filmul bătăii din Parlament dintre Florin Roman şi Dan Vîlceanu
x close