Antena 3 CNN Actualitate Locale O altă femeie a fost omorâtă de un câine în Bucureşti

O altă femeie a fost omorâtă de un câine în Bucureşti

O femeie din Bucureşti a murit astăzi după ce a fost muşcată de un câine de talie mare. Aceasta ar fi vrut să îi dea de mâncare animalului.

O altă femeie a fost omorâtă de un câine în Bucureşti
de Ioana Mircea    |    20 Feb 2023   •   14:35

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a anunțat că astăzi în jurul orei 11.30, Secția 13 Poliție a fost sesizată, prin apel la112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în curtea unui imobil, din Sectorul 3, o femeie este mușcată de un câine.

Polițiștii au intervenit la fața locului și au stabilit faptul că victima, de 53 ani, era căzută în curtea imobilului, în stare de inconștiență, având mai multe leziuni pe corp, iar într-una dintre camerele imobilului se afla un câine de talie mare.

Scenele înfiorătoare au fost observate de doi vecini. De asemenea, s-a stabilit faptul că victima venise la imobilul în care se afla câinele, pentru a-l hrăni pe acesta, luat în îngrijire, în urmă cu patru luni.

Surse din acest caz susţin că acum patru luni tatăl victimei a mers la Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor pentru a adopta patrupedul. ASPA a declarat că animalul face parte din rasa Metis.

Din păcate, echipajul medical prezent la fața locului a constatat astăzi decesul femeii. Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul și pentru luarea măsurilor legale.

Citeşte şi: Încă o femeie a fost atacată de câini la Lacul Morii! Un cetățean i-a sărit în ajutor

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la Institutul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei, potrivit Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

×
Subiecte în articol: atac câini București
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close