Antena 3 CNN Actualitate Locale Femeie din Piatra-Neamț, cercetată penal după ce a făcut Live pe Facebook și a mințit că spitalul este gol

Femeie din Piatra-Neamț, cercetată penal după ce a făcut Live pe Facebook și a mințit că spitalul este gol

O femeie din Piatra-Neamț este cercetată penal, după ce a făcut un live pe Facebook de la Spitalul modular și a mințit spunând că spitalul este gol. ”Iată spitalul modular de la Piatra Neamț, nu e nimeni pe acolo”, a spus femeia în filmarea făcută din afară.

Femeie din Piatra-Neamț, cercetată penal după ce a făcut Live pe Facebook și a mințit că spitalul este gol
Sursa foto: Captură Facebook/Ella Fătu
de Andreea Ştefan    |    19 Oct 2021   •   17:36

Femeia a realizat filmulețul, săptămâna trecută, în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ și afirma că Spitalul modular ATI este gol.

În urma reacțiilor masive la postarea de pe Facebook a femeii, spitalul a reacționat și a transmis faptul că, în ziua respectivă, 25 de pacienți COVID-19 erau în stare gravă la secția ATI.

”O să vă arăt spitalul care stă degeaba”, se aude spunând în filmare femeia din Piatra-Neamț.

”Urmare a apariției în spațiul public a unor imagini, în care o persoană prezintă informații cu privire la gradul de ocupare al spitalului modular din Piatra Neamț, Compartimentul Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț face următoarele precizări:

Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de  comunicarea sau răspândirea, prin orice mijloace, de știri, date sau informații false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora și fac verificări, în vederea identificării persoanelor implicate și luării măsurilor legale ce se impun”, a transmis IPJ Neamț.

Publicată de Ella Fătu pe Joi, 14 octombrie 2021

×
Subiecte în articol: Piatra Neamț
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close