Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie din Piteşti a murit după ce i s-a făcut rău la volan. Salvatorii au scos-o din maşină după ce au spart un geam

O femeie din Piteşti a murit după ce i s-a făcut rău la volan. Salvatorii au scos-o din maşină după ce au spart un geam

O femeie a murit, după ce i s-a făcut rău la volan. Ea era singură în maşină, cu uşile blocate, pe marginea unei străzi din Piteşti. Trecătorii au sunat la 112 să ceară ajutor.

O femeie din Piteşti a murit după ce i s-a făcut rău la volan. Salvatorii au scos-o din maşină după ce au spart un geam
Sursa foto: Hepta
de Silvia Preda    |    31 Dec 2023   •   18:53

Femeia de 42 de ani a fost scoasă de către salvatorii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş după ce aceştia au spart geamul autoturismului şi i s-au făcut manevre de resuscitare, însă fără rezultat.

Incidentul a avut loc, duminică după-amiază, pe strada Gheorghe Ţiţeica din Piteşti, autorităţile fiind anunţate că într-un autoturism tras pe dreapta se află o femeie blocată, care nu răspunde.

Salvatorii au scos-o din maşină după ce au spart un geam, însă manevrele de resuscitare nu au avut rezultat

Un echipaj de descarcerare de la ISU Argeş, o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat şi o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean au intervenit. Salvatorii au spart unul dintre geamurile autovehiculului şi au scos-o pe femeia de 42 de ani, care se afla singură în autoturism, la volan.
 
Echipajele au constatat că aceasta era în stop cardio-respirator, i-au făcut manevre de resuscitare, însă fără rezultat.

Citeşte şiMomentul în care o mașină lovește un pod de beton și zboară câțiva metri în aer, în Crăciunești, județul Maramureș

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close