Antena 3 CNN Actualitate Locale Femeia cu probleme psihice din Arad, care a împins o tânără în stradă, din nou liberă

Femeia cu probleme psihice din Arad, care a împins o tânără în stradă, din nou liberă

Femeia cu probleme psihice din Arad, care a împins o tânără în mijlocul străzii în timp ce aştepta la semafor, este din nou liberă. Aceasta a fost internată la psihiatrie timp de trei zile, iar acum este din nou pe străzi.

Femeia cu probleme psihice din Arad, care a împins o tânără în stradă, din nou liberă
de Bianca Timșa    |    25 Aug 2022   •   12:24

După trei zile de spitalizare, femeia a fost externată de la Psihiatrie şi preluată de concubin.

Tânăra din Arad a fost îmbrâncită de un om al străzii în data de 18 august, în timp ce aștepta liniștită culoarea verde a semaforului.

Întâmplarea, care a avut loc în miezul zilei, la Podgoria, a fost relatată pe pagina de socializare a femeii agresate.

Tânăra a povestit în mediul online ce a păţit pe stradă, însă nu a dorit să depună plângere la Poliţie.

"Unde ne îndreptăm, Dumnezeule mare??? Nici nu știi ce îți aduce ziua și momentul. Să aveți mare grijă la “doamna” din poză care nu e în mințile ei! Stai liniștit la semafor și se trezește o nebună, care nu ar trebui să fie pe stradă, dar la noi până nu se întâmplă o tragedie nu ia nimeni atitudine, să te împingă în drum, când mașinile trec cu viteză. Cineva a avut grijă de mine și nu m-am trezit sub roțile vreunei mașini. Bine că nu a fost și copilul cu mine. Ce să mai zic de spiritul civic??? Așa că ochii în patru, că nu știi de unde vin”, scria victim pe Facebook imediat după incident

Inspectoratul de Poliție Județean Arad a anunțat, în dimineața zilei de vineri, 19 august, că, deși victima nu a depus plângere, polițiștii arădeni au identificat persoana implicată, ca fiind o femeie de 39 de ani, fără adăpost, cunoscută cu afecțiuni psihice, urmând a se lua față de aceasta măsurile legale pentru îndepărtarea oricărui pericol de natură să perturbe ordinea și siguranța publică. Ulterior agresoarea a fost internată la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Arad unde a rămas sub supraveghere medicală timp de trei zile.

Din punctul de vedere al Spitalului Clinic Județean Arad, pacienta în cauză, care a mai fost internată la Psihiatrie, în 2015, a fost externată la recomandarea medicului curant, întrucât s-a considerat că, în urma tratamentului administrat, femeia poate fi lăsată acasă, cu necesitatea continuării tratamentului, scrie aradon.ro

Poliţiştii au indentifica persoana implicată, fiind vorba despre o femeie de 39 de ani, fără adăpost, cunoscută cu afecţiuni pshice. Ulterior, agresoarea a fost internată la secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Arad, unde a rămas sub supraveghere medicală timp de trei zile.

Practic, ea este din nou liberă pe drumuri. Ea a mai fost internată la Psihiatrie în anul 2015, însă şi atunci a fost externată la scurt timp, la recomandarea medicului curant, deoarece s-a considerat că în urma tratamentului administrat, femeia poate fi lăsată acasă, cu necesitatea continuării tratamentului.

×
Subiecte în articol: Arad femeie libera strada psihiatrie
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close