Antena 3 CNN Actualitate Locale Femei răpită și agresată, într-un apartament din București! Mesajul trimis unei prietene a dus la salvarea ei

Femei răpită și agresată, într-un apartament din București! Mesajul trimis unei prietene a dus la salvarea ei

O femeie în vârstă de 45 de ani, răpită și sechestrată într-un apartament din Sectorul 5 al Capitalei, a fost salvată de polițiști după ce a reușit să vorbească cu o prietenă prin intermediul unei aplicații de mesagerie online.

Femei răpită și agresată, într-un apartament din București! Mesajul trimis unei prietene a dus la salvarea ei
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    07 Aug 2023   •   15:14

Poliţiștii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secția 24 Poliție au salvat, luni, o femeie de 45 de ani, care era ținută într-un apartament, împotriva voinței sale. 

De fapt, Secția 24 Poliție a fost sesizată de o femeie care a spus că a fost contactată de o prietenă, prin intermediul unei aplicații de mesagerie online, care i-a spus că este lipsită de libertate și agresată la o adresă din Sectorul 5. 

În urma cercetărilor, femeia, în vârstă de 45 de ani, a fost identificată într-un apartament, unde se afla împreună cu prietenul ei.

Întrucât aceasta prezenta urme de violență, a fost preluată de către un echipaj de prim ajutor și transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate.

De asemenea, bărbatul a fost dus la sediul subunității pentru audieri, urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, de către Secția 24 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, în vederea stabilirii situației de fapt.

Dacă sunteți victima violenței domestice sau martor la astfel de abuzuri, puteți cere ajutor la numărul de telefon 0800 500 333, disponibil 24 de ore din 24.

×
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close