Antena 3 CNN Actualitate Locale Femeie răpită de fostul iubit, din fața primăriei din Caracal. Peste 100 de polițiști o caută

Femeie răpită de fostul iubit, din fața primăriei din Caracal. Peste 100 de polițiști o caută

O femeie în vârstă de 31 de ani din Dobrosloveni, municipiul Caracal, a fost răpită de fostul iubit, din fața primăriei orașului în care Gheorghe Dincă a omorât două fete. Peste 100 de polițiști și jandarmi au plecat în căutarea femeii.

Femeie răpită de fostul iubit, din fața primăriei din Caracal. Peste 100 de polițiști o caută
de Andreea Ştefan    |    Loredana Chimoiu    |    21 Sep 2021   •   13:29

Peste 100 de polițiști și jandarmi s-au mobilizat, în localitatea Dobrosliveni, după ce, chiar din fața primăriei, o femeie a fost răpită.

Astăzi, în jurul orei 08.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați, prin apel de urgență 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost răpită.

În timp ce se afla în zona primăriei din comuna Dobrosloveni, femeia ar fi fost luată cu forța de fostul iubit, un bărbat de 31 de ani, și băgată într-un autoturism de culoare gri, după care s-ar fi deplasat într-o direcție necunoscută.

La fața locului, s-au deplasat efective sporite de polițiști, desfășurându-se activități complexe pentru identificarea autoturismului în cauză și depistarea femeii.

Bărbatul în cauză a fost depistat de patrula din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Dăneasa, pe DN 6, între comunele Radomirești si Mihăești, acesta fiind împreună cu femeia.

Bărbatul a fost imobilizat de polițiști, urmând a fi condus la Poliția municipiului Caracal pentru cercetări.

×
Subiecte în articol: Caracal
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close