Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie a sărit din maşina condusă de soţ, speriată că a rămas fără frâne, şi a murit, lângă Mănăstirea Brădiţel din Neamţ

O femeie a sărit din maşina condusă de soţ, speriată că a rămas fără frâne, şi a murit, lângă Mănăstirea Brădiţel din Neamţ

O femeie dintr-un sat din Neamţ a murit, după ce a sărit din maşina condusă de soţul ei pentru că s-a speriat că a rămas fără frâne.

O femeie a sărit din maşina condusă de soţ, speriată că a rămas fără frâne, şi a murit, lângă Mănăstirea Brădiţel din Neamţ
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Georgiana Adam    |    04 Oct 2023   •   11:32

Femeia, în vârstă de 60 de ani, se afla, ieri, în maşina condusă de soţul ei. Cei doi soţi din satul Barticeşti, comuna Boteşti din judeţul Neamţ, se aflau în apropiere de Mănăstirea Brădiţel.

Oamenii erau cu o autoutilitară, în pădure, pentru a încărca lemne. La plecare, în timp ce bărbatul conducea maşina, femeia s-a speriat după ce maşina ar fi rămas fără frâne şi s-a aruncat din mers, notează stiri-neamt.ro.

Impactul i-a fost fatal, astfel că medicii chemaţi de urgenţă la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

"La data de 3 octombrie, în jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment, în zona forestieră, din proximitatea mănăstirii Brădițel.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, la data de 3 septembrie a.c., un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Barticești, s-ar fi deplasat împreună cu soția sa, în vârstă de 60 de ani, din aceeași localitate, în pădurea aparținând Ocolului Silvic Văratec, pentru a încărca material lemnos într-o autoutilitară.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc acest eveniment", se arată într-un comunicat al IPJ Neamţ.

×
Subiecte în articol: Mănăstirea Brădiţel IPJ Neamț
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close