Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie care ţipă în faţa moaştelor Sfintei Parascheva, "tratată" de pompieri şi jandarmi: "Urletele au încetat când a atins racla"

O femeie care ţipă în faţa moaştelor Sfintei Parascheva, "tratată" de pompieri şi jandarmi: "Urletele au încetat când a atins racla"

Oamenii veniți din toate colțurile țării să se roage la racla cu moaștele Sfintei Parascheva au trecut de testul credinței, după ce au văzut cum o femeie care țipa din răsputeri a fost "tratată" de un echipaj SMURD, la îndemnul unui preot care a recomandat ca femeia fie apropiată de raclă.

O femeie care ţipă în faţa moaştelor Sfintei Parascheva, "tratată" de pompieri şi jandarmi: "Urletele au încetat când a atins racla"
Sursa foto: Captură video/ Facebook Elefteria Balcosi
de Claudia Popovici    |    15 Oct 2021   •   18:41

Imaginile cu femeia care stă într-o poziție nefirească pe scările metalice așteptându-şi rându-l pentru a ajunge la racla cu moaștele Sfintei Parascheva, au fost făcute publice de o măicuța prezentă la pelerinaj.

În filmare se vede cum femeia începe să țipe din răsputeri dând impresia că s-ar afla într-un fel de transă. La un moment dat, se aude îndemnul domol al unui preot care roagă pompierii şi jandarmii să ajute femeia să ajungă la racla cu moaștele Sfintei Parascheva. 

Imediat după ce a atins moaștele femeia s-a calmat. Cei care au asistat la acest moment confirmă spusele măicuței potrivit cărora au fost martorii unui miracol. 

Minuni la racla Sfintei Cuvioase Parascheva si a Sfantului Gheorghe Pelerinul.....cat de bun e Dumnezeu cu noi,pacatosii.....????

Publicată de Elefteria Balcosi pe Vineri, 15 octombrie 2021

Peste 52.000 de pelerini au trecut pe la racla cu moaștele Sfintei Parascheva

Slujba cu ocazia Hramului Sfintei Parascheva de la Catedrala Mitropolitană din Iaşi s-a desfăşurat pe pietonalul Ştefan cel Mare, în dreptul Catedralei Mitropolitane, şi a fost oficiată de un sobor de 18 preoţi, în frunte cu ÎPS Teofan, Mitropolit al Moldovei şi Bucovinei.

Ceremonia religioasă s-a desfășurat în condiţii speciale, din cauza restricţiilor impuse de pandemia Covid-19

Pelerinajul religios s-a încheiat în cursul dimineții de vineri, 15 octombrie, iar pe parcursul evenimentului au trecut pe la racla cu moaştele Sfintei Parascheva peste 52.000 de persoane.

×
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close