Antena 3 CNN Actualitate Locale Femeie violată într-un hotel de 3 stele din Cluj, la duș. Ușa era deschisă și tânărul a intrat peste ea

Femeie violată într-un hotel de 3 stele din Cluj, la duș. Ușa era deschisă și tânărul a intrat peste ea

O femeie a fost violată într-un hotel din Cluj-Napoca, în timp ce făcea duş. Un tânăr a intrat în camera ei pe uşa lăsată deschisă şi a atacat-o.

Femeie violată într-un hotel de 3 stele din Cluj, la duș. Ușa era deschisă și tânărul a intrat peste ea
de Bianca Timșa    |    18 Aug 2021   •   11:47

Femeia în vârstă de 49 de ani, din Spania, dar cu domiciliul în Cluj-Napoca, era cazată la hotel, iar în seara în care a fost batjocorită era cazată la un hotel de 3 stele din oraş.

Aceasta ar fi lăsat uşa camerei deschisă, motiv pentru care tânărul a reuşit să intre în cameră fără nicio problemă. Agresorul a intrat apoi în baie, acolo unde a găsit-o pe femeia care făcea duş.

Potrivit unor surse, tânărul în vârstă de 25 de ani i-a smuls femeii telefonul mobil din mână pentru a o împiedica să sune la numărul unic de urgenţă 112, apoi a smuls cablul telefonului fix din cameră, a imobilizat-o pe femeie şi a violat-o.

Femeia inițial nu a vrut să se prezinte la IML și nu a vrut să depună plângere la poliție, însă ulterior s-a răzgândit.

Totul s-a întâmplat în noapte de 14 spre 15 august 2021, iar femeia a sunat la Poliţie după ce a reuşit să scape de invidid. Mai mult, acesta ar fi reuşit să intre în hotel în momentul în care niciun angajat nu se afla la recepţie.

De asemenea, poliţiştii au anunţat că hotelul nu este supravegheat video.

Agresorul femeii din hotelul din Cluj-Napoca, arestat preventiv pentru 30 de zile

"Polițiștii municipiului Cluj-Napoca - Biroului de Investigații Criminale au reținut, la data de 16 august, un bărbat de 25 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol și violare de domiciliu, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

La aceeași dată, polițiștii Biroului de Investigații Criminale, împreună cu polițiști din cadrul Serviciul Criminalistic Cluj, au desfășurat o percheziție la locuința celui în cauză, fiind identificate mai multe articole vestimentare, despre care există indicii că ar fi fost purtate în momentul săvârșirii faptei.

În fapt, poliția a fost sesizată în noaptea de 14 august de către o femeie, de 49 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce aceasta se afla cazată, în regim hotelier, în Cluj-Napoca, o persoană necunoscută ar fi pătruns în cameră și, prin constrângere, ar fi agresat-o sexual.

Polițiștii au identificat autorul, iar în baza probatoriului administrat, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost prezentat unei instanțe de judecată, care a emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile", se arată în comunicatul Poliţiei.

×
Subiecte în articol: hotel viol Cluj
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close