Antena 3 CNN Actualitate Locale Intervenție de urgență la Timișoara: O femeie a fost lovită în cap de o bară într-un tramvai

Intervenție de urgență la Timișoara: O femeie a fost lovită în cap de o bară într-un tramvai

O femeie de 64 de ani a ajuns la spital după ce o bară de susținere dintr-un tramvai s-a desprins și i-a căzut în cap, în Timișoara.

de Andreea Borboros    |    Ioana Mircea    |    31 Iul 2023   •   14:52

Incidentul care se putea transforma într-o adevărată tragedie a avut loc astăzi, în jurul prânzului, atunci când una din garniturile tramvaielor turcești, ajunse în Timișoara, se afla în mișcare.

O femeie în vârstă de 64 de ani, care călătorea în tramvaiul respectiv, susține că la scurt timp după ce garnitura s-a pus în mișcare, o bară de susținere i-a căzut în cap iar mai apoi femeia s-a prăbușit la pământ.

Întreaga scenă a fost văzută chiar vatman, care a oprit imediat tramvaiul și a sunat la 112. a fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD asta pentru că femeia acuza dureri în tot corpul. Medicii au preluat-o pe aceasta și au dus-o la Spitalul Municipal din Timișoara acolo unde medicii investighează la această oră mai multe investigații medicale.

Citește și: O linie de tramvai suspendată și alte patru deviate, în București. Noile trasee valabile de astăzi

Rămâne de văzut dacă femeia va depune sau nu plângere împotriva reprezentanților Societății de Transport Public din Timișoara pentru a cere daune.

×
Subiecte în articol: Timisoara tramvai
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close