Antena 3 CNN Actualitate Locale Fenomene stranii în garsoniera în care au fost găsite oase umane. Ce ar fi pățit proprietarul într-o noapte

Fenomene stranii în garsoniera în care au fost găsite oase umane. Ce ar fi pățit proprietarul într-o noapte

Fenomene stranii în garsoniera în care au fost găsite oase umane. Ce ar fi pățit proprietarul într-o noapte
Sursa foto: Foto: gjx.ro
20 Apr 2018   •   16:41

Poliţiştii efectuează cercetări într-un dosar penal pentru moarte suspectă, după ce un localnic din Bîlteni a anunţat că a găsit în garsoniera pe care o achiziţionase recent şi pe care o renova mai multe fragmente osoase.

Aacum, actualul proprietar spune că într-o noapte a simţit că cineva îl strânge de gură, însă nu a pus mare accent pe acest fapt, relatează Impact în Gorj. Înainte să facă această descoperire, tânărul mai auzise de la vecini că fosta proprietară, o bătrână care a decedat între timp, se plângea frecvent că aude voci şi plânsete de copii.

,,Eu am cumpărat garsoniera de la o nepoată de-a bătrânei care, îmi spuneau vecinii, ieşea în faţa blocului şi se plângea că aude plânsete de copil din baia dânsei. Multă lume o credea nebună. Am rămas şi eu într-o seară şi mi s-a întâmplat şi mie ceva straniu şi de atunci nu am mai rămas. Simţeam că cineva mă strânge de gură şi m-am trezit cu muşcături pe limbă. Asta s-a întâmplat înainte să descopăr oasele”, a povestit bărbatul.

×
Subiecte în articol: garsoniera proprietar
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close