Antena 3 CNN Actualitate Locale O fermă piscicolă din Apuseni a rămas fără o tonă de păstrăvi, peste noapte. Un urs înfometat a dat spargerea

O fermă piscicolă din Apuseni a rămas fără o tonă de păstrăvi, peste noapte. Un urs înfometat a dat spargerea

Un urs înfometat a crezut că a dat norocul peste el, când a ajuns într-o fermă piscicolă din Apuseni. Doar că neatenția l-a lăsat fără o masă copioasă, iar o mișcare făcută greșit a făcut ca toţi peștii să dispară.

O fermă piscicolă din Apuseni a rămas fără o tonă de păstrăvi, peste noapte. Un urs înfometat a dat spargerea
Sursa foto: pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Ian 2024   •   11:09

Ursul "pescar” a fost surprins de camera de supraveghere a crescătoriei în timp ce încerca să prindă pește dintr-un bazin în care se aflau păstrăvi.

Incidentul a avut loc în comuna Lupșa din Munții Apuseni, în zona denumită Mănăstire, weekendul trecut. În încercarea sa de a prinde ceva pește, ursul a activat sistemul de evacuare a apei din bazin.

Astfel ursul a rămas înfometat, iar circa o tonă de peşte a ajuns în valea din apropiere

„Ursul locuiește în păduri de conifere şi foioase, având activitate preponderent diurnă. La noi, ursul mănâncă după anotimp. Primăvara se hrănește mai ales cu cadavrele sălbăticiunilor care n-au putut trece iarna, vara mănâncă mai multe fructe decât animale (zmeură, mure, afine, merişoare), iar toamna regimul aste aproape exclusiv vegetarian. Mai mănâncă, miere, furnici, albine, viespi etc”, susțin specialiștii în fauna montană de la Parcul Natural Apuseni, conform adevărul

×
Subiecte în articol: urs fermă piscicolă apuseni păstrăvi
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close