Antena 3 CNN Actualitate Locale Festivalul baloanelor cu aer cald a strâns participanţi din cinci ţări, în Maramureş

Festivalul baloanelor cu aer cald a strâns participanţi din cinci ţări, în Maramureş

17 echipaje din Polonia, Republica Moldova, România, Slovenia şi Ungaria participă la cea de a opta ediţie a „Maramureş Balloon Fiesta” care are loc în acest week-end la hotarul satelor Rogoz şi Lăpuş,

de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Oct 2023   •   12:48

Spectacol pe cer la Maramureș. Festivalul Baloanelor cu Aer Cald a încântat publicul, după o absență de doi ani. 

Echipaje din România, Ungaria, Republica Moldova, Slovenia și Polonia au ajuns la festivalul desfășurat la hotarul satelor Rogoz și Lăpuși.

"Este un bine ați venit acasă pentru noi, dar și pentru piloții și echipajele care au venit în Maramureș. Din nou sunt echipaje din cinci țări din Europa. Ne bucurăm foarte mult că îndrăgesc atât de mult Maramureș, încât vor să revină an de an. Cred că festivalul acesta nu doar că provoacă foarte multă bucurie celor mici și celor mari, indiferent de vârstă. Să fie aproape de baloanele cu aer cald este o mare bucurie, dar este un prilej prin care oamenii din mai multe comunități de aici, locale, pot să intre în contact cu cu oameni din Europa, cu străini sau cu foarte mulți turiști care vin să vadă baloanele. Se face o conexiune foarte frumoasă", au declarat organizatorii.

Participanții s-au declarat încântați atât de festival cât și de peisajele mirifice.

Festivalul a ajuns la cea de-a 8-a ediție, se încheie în seara asta.

×
Subiecte în articol: Festivalul baloanelor Maramureș
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close