Antena 3 CNN Actualitate Locale Vom avea un nou "UNTOLD", în Poiana Braşov. Consilierii locali și-au dat acordul pentru un festival de amploare

Vom avea un nou "UNTOLD", în Poiana Braşov. Consilierii locali și-au dat acordul pentru un festival de amploare

Consilierii locali din Braşov şi-au dat acordul pentru organizarea unui festival de amploare, organizat chiar de producătorii UNTOLD. Acesta ar urma să se numească MASSIF şi să fie organizat cel mai probabil în Poiana Braşov.

Vom avea un nou "UNTOLD", în Poiana Braşov. Consilierii locali și-au dat acordul pentru un festival de amploare
de Dana Musceleanu    |    30 Sep 2021   •   12:56

Conform inţiatorului proiectului, MASSIF ar trebui să fie mai mult decât un festival de muzică, şi să implice multe alte evenimente. Totodată, cei de la UNDOLD vor ca din Poiana Braşov să facă cea mai căutata destinatie turistică montană pentru tineri din Europa, scrie presa locală.

Chiar dacă în plenul Consiliului Local au fost controverse legate de amplasare şi logistică, în cele din urmă proiectul de Hotărâre a trecut cu unanimitate de voturi, dând undă verde pentru un nou festival de amploare în România.

În cele 4 zile de UNTOLD 2021, mai mult de 265.000 de persoane (vaccinaţi în proporţie de 75%), din peste 100 de ţări, s-au bucurat de un eveniment care a adus nu numai bucurie artistică, dar şi un profit considerabil pentru zona Clujului. 

 

×
Subiecte în articol: Untold Brașov MASSIF
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close