Antena 3 CNN Actualitate Locale Una din fetele care și-au luat viața la Lupeni a chemat poliția acasă, cu doar câteva ore înainte de gestul fatal

Una din fetele care și-au luat viața la Lupeni a chemat poliția acasă, cu doar câteva ore înainte de gestul fatal

O informație de ultimă oră răstoarnă imaginea de ansamblu a tragediei de la Lupeni, unde două fete de 15 ani și-au luat viața în weekend, aruncându-se de pe o fabrică dezafectată.

de Gabriela Mladin    |    11 Dec 2023   •   15:04

Potrivit surselor Antena 3 CNN, se știe în prezent că una dintre adolescente și-a sunat mama înainte de a comite gestul extrem.

De asemenea, cu o seară înainte, poliția s-ar fi deplasat acasă la fata în cauză, după ce minora a reclamat că este agresată de părinți.

Aparent, scandalul din locuință a pornit de la faptul că părinții fetei aflaseră că adolescenta se droghează.

Citește și: Mama uneia dintre fetele care s-au aruncat în gol de pe o clădire, la Lupeni, rupe tăcerea

"Surse implicate în anchetă susțin că vineri seara, cu o zi înainte de producerea tragediei, una dintre fete a sunat la poliție și a cerut ajutor, afirmând că este agresată fizic de părinți. 

Un echipaj de la poliție a ajuns la domiciliul fetei. Oamenii legii au constatat, însă, că este vorba doar despre agresiune verbală și că nu a existat și o agresiune fizică.

Ceartă cu părinții înainte de gestul fatal

Totuși, incidentul creionează o imagine din care reiese că fata care avea să-și pună capăt zilelor peste doar câteva ore se afla într-o stare conflictuală cu părinții săi.

Starea conflictuală era alimentată de faptul că adolescenta avea un comportament ciudat în ultima perioadă și de faptul că i s-a reproșat că o luase pe căi greșite. 

Practic, părinții încercau să aibă o discuție cu fata pentru a-i explica că ceea ce se întâmplă nu este în regulă.

E greu de spus cât a contat această ultimă ceartă cu părinții în producerea tragediei și cât au contat alte elemente, pe care încearcă să le determine anchetatorii.

Se poate spune însă cu certitudine că, în seara zilei de după cearta cu părinții, această elevă și prietena ei au decis să recurgă la gestul pe care îl știm deja", a relatat Gabriela Mladin, corespondent Antena 3 CNN.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close