Antena 3 CNN Actualitate Locale O fetiţă de un an s-a jucat cu o foarfecă, rănindu-și grav sora mai mică. Copila a ajuns în comă la spital

O fetiţă de un an s-a jucat cu o foarfecă, rănindu-și grav sora mai mică. Copila a ajuns în comă la spital

O fetiță de doar două luni a fost dusă de urgență la spital după ce sora sa, în vârstă de un an și două luni, s-a jucat cu o foarfecă și a rănit-o grav la nivelul capului.

O fetiţă de un an s-a jucat cu o foarfecă, rănindu-și grav sora mai mică. Copila a ajuns în comă la spital
Sursa foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    Adrian Bonciu    |    01 Noi 2022   •   13:50

Update: Fetița de o lună și jumătate este in stare extrem de gravă, în coma profundă, după un stop cardiac resuscitat la Spitalul Vidra. Aceasta este acum intubată și ventilată mecanic. După efectuarea unui CT s-a constatat faptul că a fost foarte afectat creierul, potrivit Spitalului Grigore Alexandrescu. 

Știre inițială 

Fetița de doar 2 luni este în stare foarte gravă și a fost transferată cu elicopterul SMURD în această dimineață la Spitalul Grigore Alexandrescu din București. Aseară, bebelușa a fost internată la secția de Terapie Intensivă a spitalului județean din Focșani.

Aceasta a fost adusă, împreună cu mama sa, la Unitatea de Primiri Urgențe, fiind transferată imediat la ATI.

Mama fetelor le-a declarat polițiștilor că se afla în cameră cu cele două fiice și, într-o fracțiune de secundă, s-ar fi întâmplat nenorocirea, fetița de 2 luni ajungând cu foarfeca înfiptă în cap.

”La data de 31 octombrie .a.c., în jurul orei 23.00, am fost sesizați de către o unitate medicală cu privire la faptul că în jurul orei 22.00 a fost internată o femeie, în vârstă de 33 de ani, împreună cu fiica sa, de aproximativ 2 luni, care prezintă leziuni la nivelul capului.

Din primele verificări efectuate de polițiști rezultă faptul că fetița ar fi fost înțepată cu o foarfecă, în zona capului, de către sora sa, în vârstă de 1 an și 2 luni.

În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă”, potrivit IPJ Vrancea.

×
Subiecte în articol: Vrancea
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close