Antena 3 CNN Actualitate Locale Fetiţa de cinci ani din Brăila, dispărută de acasă, a fost găsită teafără

Fetiţa de cinci ani din Brăila, dispărută de acasă, a fost găsită teafără

Poliţiştii din Brăila au fost alertă, după ce o fetiță de 5 ani a dispărut de acasă. Căutările au continuat noaptea trecută, la care participă polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră și voluntari. În cele din urmă, fetiţa a fost găsită teafără.

Fetiţa de cinci ani din Brăila, dispărută de acasă, a fost găsită teafără
Sursa foto: debraila.ro/Poliţia Română Facebook
de Georgiana Adam    |    28 Oct 2022   •   23:06

UPDATE. Fetița a fost identificată de un polițist, ce se afla împreună cu trei jandarmi, la aproximativ 1 kilometru distanță de casă, într-o fermă situată între localitatea Corbeni și Salcia Tudor. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Vladov Valentina-Ionela a dispărut de acasă, iar mama micuţei a cerut ajutorul autorităților pentru găsirea ei.  

Se pare că fetiţa a dispărut de acasă, vineri, în jurul orei 16.

Pe 28 octombrie, la ora 19:11, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ianca au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie din satul Corbeni, comuna Racovița, cu privire la faptul că fiica sa, VLADOV VALENTINA-IONELA, în vârstă de 5 ani, a dispărut de la domiciliu, în jurul orei 16:00, și nu a mai fost găsită.

Au fost constituite de îndată echipe operative mixte, formate din polițiști, jandarmi, pompieri și polițisti de frontieră, care desfășoară activități de căutare a minorei.

Totodată, la activitățile de căutare participă voluntar cetățeni, reprezentanți ai autorităților publice locale și Asociația de voluntari "4×4 Rescue".

De asemenea, pentru căutări, sunt folosite de polițisti trei binocluri cu termoviziune și câine de urmă, potrivit debraila.ro.

Semnalmentele fetiței sunt înălţime 90 cm, greutate de aproximativ 25 de kilograme, constituție slabă, păr blond lung, ochi căprui.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu pantaloni albaștri, bluză de trening verde și papuci de gumă roz.

Polițiștii efectuează verificări în satul Corbeni și localitățile limitrofe.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

×
Subiecte în articol: fetita Brăila disparuta politisti alerta
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close