Antena 3 CNN Actualitate Locale O fetiță de 8 ani, dispărută vineri seară, a fost găsită moartă într-o lizieră de salcâmi, la Botoşani

O fetiță de 8 ani, dispărută vineri seară, a fost găsită moartă într-o lizieră de salcâmi, la Botoşani

O fetiță în vârstă de opt ani, dată dispărută de familie, după ce a plecat la o rudă din satul Jijia, comuna Albeşti, municipiul Botoșani, a fost găsită moartă într-o lizieră de salcâmi.

de Georgiana Adam    |    25 Mai 2024   •   08:22

Vineri seara, polițiștii botoșăneni anunțau că sunt în căutarea unei fetițe de 8 ani, din satul Jijia, comuna Albești, care în jurul orei 20.00 a plecat de acasă pentru a merge la o rudă, care locuiește în apropiere.

Chică Roșa Maria Silvia nu a mai revenit acasă, iar familia a alertat autoritățile locale.

Mai târziu, în noapte, fetița a fost găsită moartă. Aceasta se afla la marginea localității de domiciliu, într-o lizieră de salcâmi.

Se presupune că a fost ucisă, iar peste o sută de persoane caută suspectul.

”Sunt desfășurate activități specifice pentru identificarea autorului, fiind angrenate peste 100 de forțe de ordine, polițiștii, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră. Beneficem, de asemenea, de sprijinul jandarmilor din Suceava și a polițiștilor din cadrul Brigăzii de Operațiuni Speciale Suceava.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de omor calificat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani”, informează Poliția Botoșani, notează Mediafax.

×
Subiecte în articol: Botoșani fetita moarta
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Un jandarm a fost găsit mort la Ambasada Turkmenistanului din București
x close