Antena 3 CNN Actualitate Locale Fetiță de doi ani din Bistrița, arsă cu apă fierbinte, adusă cu elicopterul la un spital din Capitală

Fetiță de doi ani din Bistrița, arsă cu apă fierbinte, adusă cu elicopterul la un spital din Capitală

O copilă de doi ani, din Bistrița, care a fost arsă cu apă fierbinte și pe care părinții au tratat-o acasă timp de două zile, a fost preluată astăzi de un elicopter pentru a fi dusă la un spital din Capitală.

Fetiță de doi ani din Bistrița, arsă cu apă fierbinte, adusă cu elicopterul la un spital din Capitală
06 Iun 2020   •   21:39

Micuța are arsuri grave, de gradele I, II și III, pe mâini și corp, iar Poliția Bistrița a deschis o anchetă în acest sens pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

„Copilul a fost transportat de echipajul de prim ajutor SMURD la CPU Beclean și de acolo va fi preluat de elicopterul SMURD pentru a fi transportat la o Clinică de specialitate din București”, potrivit ISU Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală și fac cercetări să afle cum s-a produs accidentul.

„Conform primelor verificări, se pare că fetița ar fi suferit arsurile în urmă cu câteva zile, când ar fi tras pe ea un vas cu apă fierbinte, însă mama fetiței ar fi încercat să o trateze acasă. Astăzi (sâmbătă – n.r.), fetița a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, anunță Poliția Bistrița-Năsăud, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: Bistriţa Capitală
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close