Antena 3 CNN Actualitate Locale Fetiță de patru ani dată afară de la grădiniţă chiar de ziua ei pe motiv că era prea agitată. Explicația educatoarei

Fetiță de patru ani dată afară de la grădiniţă chiar de ziua ei pe motiv că era prea agitată. Explicația educatoarei

Fetiță de patru ani dată afară de la grădiniţă chiar de ziua ei pe motiv că era prea agitată. Explicația educatoarei
10 Dec 2019   •   16:12

O fetiță de patru ani din Craiova a fost dată afară de la grădiniță, fiind considerată "copil problemă" pentru că este mai activă decât colegii ei. Familia copilei a observat că fetița este tristă mai tot timpul după ce se întoarce de la grădiniță. Bunicul s-a scandalizat și a aflat care este motivul supărării nepoatei sale.

”De aici, până la a o pune la colţ de fiecare dată, la a o critica, la a-i găsi tot felul de motive ca să o marginalizezi, fără să o apreciezi niciodată, fără să ai un cuvânt frumos, un cuvânt bun, fără să ţi-o apropii, este cale lungă (...) Am sesizat că nepoţica este tristă, că plânge, că nu mai vrea să meargă la această clasă.”, a declarat Ion Gavrilescu, bunicul fetiţei, conform Digi 24.

Întâmplarea care i-a făcut pe părinți să reacționeze s-a petrecut în ziua de 6 decembrie când fetița ar fi vrut să își serbeze ziua onomastică alături de colegi.

”Sucuri, prăjituri, bomboane, să-şi servească colegii. Pur şi simplu le-a luat de mânuţă şi le-a scos din clasă şi le-a trimis acasă, spunând că nu mai au ce căuta la această grădiniţă.”, a mai adăugat bunicul fetiței de patru ani.

Familia revoltată a făcut plângere la inspectoratul şcolar care face acum o anchetă. Conducerea grădiniţei refuză, momentan, să ofere un punct de vedere în acest caz şi spune că aşteaptă rezultatele anchetei deschise de inspectoratul şcolar general.

×
Subiecte în articol: fetita gradinita familie bunic
Parteneri
Românii care luptă în Ucraina au trecut granița în Rusia
x close