Antena 3 CNN Actualitate Locale Miruna, o fetiţă de 9 ani, a dispărut fără urmă după ce a ieşit la joacă, în Cumpăna

Miruna, o fetiţă de 9 ani, a dispărut fără urmă după ce a ieşit la joacă, în Cumpăna

O fetiţă în vârstă de 9 ani din comuna Cumpăna, judeţul Constanţa, a fost dată dispărută şi este căutată de familie, prieteni şi Poliţie, după ce a ieşit la joacă, astăzi, şi nu s-a mai întors acasă.

Miruna, o fetiţă de 9 ani, a dispărut fără urmă după ce a ieşit la joacă, în Cumpăna
de Alin Tarnovschi    |    19 Mar 2021   •   19:08

Miruna Ioana Cioară (9 ani) a ieşit la joacă pe o stradă din Cumpăna, astăzi, în jurul orei 15.30, şi apoi a dispărut fără urmă.

UPDATE 21.10. Cele două fetiţe dispărute au fost găsite în urma acţiunii de căutare din localitate. Poliţiştii IPJ Constanţa au anunţat că cele două copile sunt în siguranţă.

UPDATE 19.20. Poliţiştii au revenit cu o nouă informare în care arată că fetiţa a dispărut împreună cu o prietenă, o fetiţă în vârstă de 11 ani.

"Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cumpăna au fost sesizați și cu privire la dispariția lui JALBĂ GEORGIANA MARIA, de 11 ani, din Cumpăna.

Din primele informații, cele două minore ar fi ieșit la joacă pe stradă în jurul orei 15.30, iar până la acest moment nu au revenit la domiciliu", au explicat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Părinţii şi prietenii au căutat-o în zonă, dar şi la casele celorlalţi copii cu care fetiţa era la joacă, însă nu au reuşit să o găsească. Astfel, oamenii au mers la Poliţie şi au cerut ajutorul pentru a o găsi.

Astfel, poliţiştii au dermarat o acţiune de amploare pentru a o găsi şi au cerut ajutorul populaţiei. Astfel, cine o vede pe Miruna Ioana şi pe prietena ei, Georgiana Maria, este rugat să sune la numărul unic de urgenţă 112.

Ex. foto: MIruna Ioana Cioară (foto stânga) şi Georgiana Maria Jalbă (foto dreapta)

"Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cumpăna au fost sesizați cu privire la dispariția lui CIOARĂ MIRUNA IOANA, de 9 ani, din Cumpăna.

Din primele informații, minora ar fi ieșit la joacă pe stradă în jurul orei 15.30, iar până la acest moment nu a revenit la domiciliu.

La data dispariției, minora purta o geacă de culoare roz", se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

×
Subiecte în articol: cumpănă Constanța
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close