Antena 3 CNN Actualitate Locale O fetiţă de doi ani a căzut de la etajul unui bloc din Bucureşti. A fost transportată de urgenţă la spital

O fetiţă de doi ani a căzut de la etajul unui bloc din Bucureşti. A fost transportată de urgenţă la spital

O fetiţă de doi ani a căzut de la etajul unui bloc din Sectorul 1 din Bucureşti. Micuţa a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

de Andreea Gelatu    |    Bogdan Borza    |    15 Apr 2024   •   14:02

Fetiţa se juca pe pervazul balconului şi a căzut de la etaj, potrivit surselor Antena 3 CNN.

"În această dimineață, 15 aprilie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 Poliție au fost sesizați, cu privire la faptul că un minor ar fi căzut de la etajul unui imobil, situat în Sectorul 1.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiști din cadrul subunității, care au constatat că este vorba despre o fetiță, în vârstă de 2 ani, care ar fi căzut de la etajul 1 al blocului.

Totodată, la adresă s-a deplasat și un echipaj medical, care i-au acordat victimei primele îngrijiri medicale, aceasta fiind transportată la spital, pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Cercetările sunt continuate de către Secția 1 Poliție, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul", transmite Poliţia Capitalei.

×
Subiecte în articol: fetita 2 ani cazut de la etaj București
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close