Antena 3 CNN Actualitate Locale Rebeca, fetița de 10 ani cărată pe brațe de un jandarm, după ce casa i-a fost luată de ape, în județul Alba

Rebeca, fetița de 10 ani cărată pe brațe de un jandarm, după ce casa i-a fost luată de ape, în județul Alba

Rebeca, o fetiță în vârstă de 10 ani din localitatea Gura Suhodol, județul Alba, a fost cărată pe brațe de un jandarm, după ce casa în care locuia cu părinții ei a fost luată de ape.

Rebeca, fetița de 10 ani cărată pe brațe de un jandarm, după ce casa i-a fost luată de ape, în județul Alba
Sursa foto: Facebook/ Jandarmeria Română
de Andreea Ştefan    |    20 Iul 2021   •   13:53

După numeroasele distrugeri provocate de viiturile din ultimele zile, casa Rebecăi a fost și ea distrusă, iar fetița și părinții săi au fost evacuați, pentru ca viețile lor să nu fie puse în pericol.

Povestea Rebecăi a fost spusă de Jandarmeria Română, într-o postare emoționantă, care ne demonstrează că salvatorii încă există și le sunt alături celor care au nevoie.

”Amintirile copilăriei le ducem cu noi pentru tot restul vieții. De obicei, ele sunt plăcute. Însă, din păcate, trăim și experiențe dureroase.

Colegul nostru o duce pe brațe pe Rebeca. O fetiță de 10 ani, care locuiește în localitatea Gura Sohodol, din județul Alba.

Casa ei a fost afectată de viitura puternică, cauzată de ploile abundente.

Rebeca, prințesa salvată de un jandarm din casa distrusă de viitură

Rebeca și părinții ei au fost nevoiți să părăsească locuința, pentru că viața le era amenințată de puhoaiele de apă care distrugeau tot ce întâlneau în cale. Nu apuci să iei nimic cu tine.

Te agăți de gâtul celor care îți oferă o mână de ajutor și pleci. Și aștepți ca apele să se liniștească ca să te poți reîntoarce acasă. De fapt, la ce a mai rămas din acasă.

Rebeca s-a agățat de gâtul colegului nostru, cel care reușește să o ducă într-un loc sigur, ca pe o prințesă salvată de primejdie.

Ține în mână sandalele, cu speranța că va avea ocazia să alerge din nou pe cărarea ce duce către acasă. Cu speranța că amintirile copilăriei își vor recăpăta frumusețea”, se arată în postarea făcută de Jandarmeria Română pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Alba gura suhodol
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close