Antena 3 CNN Actualitate Locale Fetiță de nouă ani, dispărută în Cluj-Napoca, după ce s-a urcat într-un autobuz

Fetiță de nouă ani, dispărută în Cluj-Napoca, după ce s-a urcat într-un autobuz

O fată de nouă ani a dispărut, vineri, din Piața Gării din Cluj-Napoca și este căutată de poliție. Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să sune la 112.

Fetiță de nouă ani, dispărută în Cluj-Napoca, după ce s-a urcat într-un autobuz
Sursa foto: Pixabay
14 Mar 2020   •   00:57

O fată de 9 ani a dispărut, vineri, din Piața Gării din Cluj-Napoca și este căutată de poliție. Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să sune la 112.

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj transmis, vineri, minora are o aluniță pe obrazul drept și purta părul prins la spate în momentul în care a dispărut.

„Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată vineri seara prin 112 de către o femeie din Cluj-Napoca cu privire la faptul că fiica sa Pintea Alina-Florina, în vârstă de 9 ani, a dispărut din zona Pieței Gării.

Semnalmentele minorei dispărute sunt aproximativ 1,20 m înălțime, păr lung castaniu, ochi căprui, are o aluniță pe obrazul drept. La data dispariției, minora purta părul prins în coadă la spate, era îmbrăcată cu un hanorac negru, pantaloni roșii, pantofi sport de culoare roz", se arată în comunicat.

Fetiță de nouă ani, dispărută în Cluj-Napoca

Polițiștii au subliniat că ultima dată fetița a fost văzută urcând în autobuzul nr. 9 din stația CTP Piața Gării.

„Persoanele care pot oferi informații despre minoră sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție", se mai arată în comunicatul IPJ Cluj.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Cluj-Napoca
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close