Antena 3 CNN Actualitate Locale O fetiță de patru ani și bunica ei au murit după ce au mâncat pește. Bunicul, în stare gravă la spital

O fetiță de patru ani și bunica ei au murit după ce au mâncat pește. Bunicul, în stare gravă la spital

Tragedie în Săptămâna Mare. O fetiță de doar patru ani și bunica ei au murit după ce au mâncat pește congelat.

de Laura Dinu    |    Mădălina Ignat    |    30 Apr 2024   •   14:18

Totul s-a întâmplat într-un sat din județul Călărași. 

Din primele informații, se pare că fetița, alături de bunicii ei, ar fi consumat pește cumpărat de la un magazin din sat. La doar câteva ore însă, acestora li s-a făcut rău. 

Micuța, de doar patru ani, s-a simțit rău și a intrat în stop cardiorespirator. În ciuda faptului că a fost preluată de un echipaj de pe ambulanță și transportată la spitalul din Călărași, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. 

Bunica fetiței a fost transportată, de asemenea, la Spitalul Oltenița, însă, în ciuda tuturor eforturilor medicilor, a fost constatat decesul. 

Bunicul fetiței moarte se află în stare gravă la Spitalul Oltenița. 

ANPC a ridicat deja probe de la magazinul în cauză, iar polițiștii au deschis mai multe anchete.  

”La data de 29 aprilie, în jurul orei 10:20, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați cu privire la faptul că o minoră și bunica sa, de 59 de ani, au fost preluate de la domiciliu cu o ambulanță și transportate la două unități spitalicești diferite, unde, ulterior, au decedat.

Având în vedere gravitatea faptelor sesizate, a fost constituită o echipă operativă coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași, fiind întocmit un dosar penal, în care sunt efectuate cercetări, cu privire la împrejurările în care a survenit decesul. 

De asemenea, la cercetarea la fața locului au participat reprezentanți ai Direcției Sanitar Veterinare Călărași și ai Direcției de Sănătate Publică Călărași.

În prezent, sunt efectuate cercetări cu privire la stabilirea situației de fapt”, se arată în comunicatul poliției. 

×
Subiecte în articol: Calarasi peste
Parteneri
Incendiu puternic lângă stadionul Dinamo București
x close