Antena 3 CNN Actualitate Locale Fetiță de șase ani, mamă pentru sora mai mică. Gestul emoționant pe care l-a făcut pentru micuță

Fetiță de șase ani, mamă pentru sora mai mică. Gestul emoționant pe care l-a făcut pentru micuță

O fetiță de numai șase ani, din Botoșani, a fost nevoită să renunțe la copilărie și să aibă grijă de sora sa mai mică, pe care a îngrijit-o precum o adevărată mamă.

Fetiță de șase ani, mamă pentru sora mai mică. Gestul emoționant pe care l-a făcut pentru micuță
Sursa foto: pixabay
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Apr 2023   •   18:40

Fetița în vârstă de șase ani a devenit mamă pentru sora mai mică, fiind forțată să se maturizeze mult prea devreme și să ducă pe umerii săi responsabilitatea atât de mare a îngrijirii unui copil.

Pe lângă sora de doi ani, fetița mai are doi frați vitregi, de 10 și 12 ani, însă condițiile în care au fost nevoiți să trăiască sunt greu de descris în cuvinte.

Cu un tată alcoolic și cu o mamă iresponsabilă, micuța a preluat atribuțiile unui părinte și a avut grijă de sora sa mai mică.

Povestea fetiței a fost descoperită de reprezentanții Primăriei Lunca, din Botoșani, în timpul unei anchete sociale, când frații mai mari au descris comportamentul celor doi părinți.

Citește și: O femeie externată din spital a murit în mașina cu care mergea spre casă, în Constanța, sub ochii norei sale

"Mediul de viață al copiilor este unul total nesănătos. Tatăl este alcoolic și agresiv, iar mama lipsită de responsabilitate", a fost concluzia anchetei sociale.

Mai mult, cei doi băieți au dezvăluit faptul că fetița de șase ani se trezea în fiecare seară pentru a-și hrăni sora mai mică, deoarece părinții erau total indiferenți.

În baza deciziei Tribunalului Botoșani, drepturile părinților asupra celor patru copii au fost suspendate, iar cei mici se află acum în grija unor asistenți maternali, potrivit botosaninews.ro.

×
Subiecte în articol: Botoșani fetita mama
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close