x close

Perversiuni sexuale cu copii de grădiniţă. Două minore au fost violate în scara unui bloc

23 Mai 2016   •   16:05
Perversiuni sexuale cu copii de grădiniţă. Două minore au fost violate în scara unui bloc  Foto: Pixabay

Un tânăr de 35 de ani a fost reţinut pentru abuzarea sexuală a unei minore de şase ani şi a unei copile de trei ani. Infracţiunile s-au petrecut în cartierul Micro V din Hunedoara, în scara unui bloc de locuinţe de pe Strada Independenţei, scrie Adevărul.

Poliţiştii l-au identificat pe suspect duminică. Bărbatul de 35 de ani a fost acuzat că a acostat şi ademenit o minoră în vârstă de trei ani în scara unui bloc de locuinţe de pe strada Independenţei, din municipiul Hunedoara, faţă de care a comis infracţiunea de coruperea sexuală a minorilor, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara. „Poliţiştii au mai stabilit că suspectul a acostat în acelaşi loc o minoră în vârstă de 6 ani,  asupra căreia a comis infracţiunea de viol.

În ambele situaţii, agresorul a oferit minorelor sume de bani pentru a nu povesti cele petrecute”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. Potrivit anchetatorilor, hunedoreanul va fi cercetat pentru viol şi corupere a sexuală a minorilor, ancheta vizând stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

„Suspectul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Hunedoara, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă”, a declarat Bogdan Niţu.

 

Citeşte mai multe despre:

minore viol abuz sexual Hunedoara
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati