Antena 3 CNN Actualitate Locale Perversiuni sexuale cu copii de grădiniţă. Două minore au fost violate în scara unui bloc

Perversiuni sexuale cu copii de grădiniţă. Două minore au fost violate în scara unui bloc

Perversiuni sexuale cu copii de grădiniţă. Două minore au fost violate în scara unui bloc
Sursa foto: Foto: Pixabay
23 Mai 2016   •   16:05

Un tânăr de 35 de ani a fost reţinut pentru abuzarea sexuală a unei minore de şase ani şi a unei copile de trei ani. Infracţiunile s-au petrecut în cartierul Micro V din Hunedoara, în scara unui bloc de locuinţe de pe Strada Independenţei, scrie Adevărul.

Poliţiştii l-au identificat pe suspect duminică. Bărbatul de 35 de ani a fost acuzat că a acostat şi ademenit o minoră în vârstă de trei ani în scara unui bloc de locuinţe de pe strada Independenţei, din municipiul Hunedoara, faţă de care a comis infracţiunea de coruperea sexuală a minorilor, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara. „Poliţiştii au mai stabilit că suspectul a acostat în acelaşi loc o minoră în vârstă de 6 ani,  asupra căreia a comis infracţiunea de viol.

În ambele situaţii, agresorul a oferit minorelor sume de bani pentru a nu povesti cele petrecute”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. Potrivit anchetatorilor, hunedoreanul va fi cercetat pentru viol şi corupere a sexuală a minorilor, ancheta vizând stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

„Suspectul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Hunedoara, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă”, a declarat Bogdan Niţu.

 

×
Subiecte în articol: minore viol abuz sexual Hunedoara
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close