Antena 3 CNN Actualitate Locale Fiica medicului Radu Zamfir, o premiantă pasionată de muzică, mai face un pas spre visul ei: "Dacă ai voinţă, poţi face orice"

Fiica medicului Radu Zamfir, o premiantă pasionată de muzică, mai face un pas spre visul ei: "Dacă ai voinţă, poţi face orice"

Cântăreaţa premiantă! Fiica medicului chirurg Radu Zamfir, o premiantă pasionată de muzică, mai face un pas spre visul ei. Îşi doreşte o carieră muzicală, nu zice nu nici unei cariere de medic, pe urmele părinţilor săi.

Fiica medicului Radu Zamfir, o premiantă pasionată de muzică, mai face un pas spre visul ei: "Dacă ai voinţă, poţi face orice"
Sursa foto: Antena 3
de Mihaela Bîrzilă    |    25 Iul 2021   •   22:19

„Dacă ai voinţă, poţi face orice", spune Lavinia care a intrat la un liceu de top din Capitală şi visează să devină cântăreaţă.

„Am avut emoții foarte mari, dar cred că m-au ajutat în tot procesul de învățare și pregătire am intrat la liceu cu media 9.67", a spus fericită tânăra premiantă.

Întrebat cum se împacă notele muzicale cu notele de 10, medicul Radu Zamfir spune că până în momentul de față s-au împăcat bine şi rezultatele fiicei sale i-au bucurat.

„Şi-a dorit foarte mult să cânte, este o fată ambițioasă a învățat foarte bine. Chiar m-a surprins făcând o comparație cu mine la vârsta ei și i-am spus și o să îi tot repet până când se schimbă lucrurile și sper să nu, că sunt foarte mândru de ea", a spus emoționat medicul chirurg Radu Zamfir

Fiica medicului Radu Zamfir, o premiantă pasionată de muzică, mai face un pas spre visul ei

„Muzica fiind pasiunea mea va fi cea care îmi va predomina preferințele, dar școala pentru mine mereu a fost pe primul loc. Mereu mi-a plăcut să fac lucrurile bine, aproape perfect și nu se poate să nu duc lucrurile la capăt și așa este felul meu de a fi", a mai spus tânăra premiantă.

Întrebați dacă sunt de acord cu introducerea educației sexuale în scoli, medicul Radu Zamfir a spus că părinții se împart în două categorii: părinți de fete și părinții de băieți.

„Tații de fete spun întotdeauna încă este prematur să purtăm discuțiile astea".

Pe de cealaltă parte, soţia sa medic cardiolog a confirmat necesitatea educației sanitare în scoli, educația sexuală fiind una din componente.

„Da, categoric este nevoie de o educație sanitară în școli, educația sexuală fiind o componentă a educației sanitare. De mult am spus că acești copii ar trebui să învețe cum să mănânce corect, stilul de viață sănătos, să învețe ce să facă dacă un on face stop cardiac în fața lor", a spus Diana Zamfir, medic cardiolog. 

Cum şi-au crescut fetele şi cum se face educația sexuală într-o familie de medici, aflați din materialul următor.

×
Parteneri
Femeie găsită moartă în casă, la 24 de ore după ce sunase disperată la 112
x close