Antena 3 CNN Actualitate Locale Filmul atacului sângeros din Drobeta-Turnu Severin, unde un elev olimpic și-a înjunghiat fosta iubită, apoi a încercat să-și ia viața

Filmul atacului sângeros din Drobeta-Turnu Severin, unde un elev olimpic și-a înjunghiat fosta iubită, apoi a încercat să-și ia viața

Atacul violent din Drobeta-Turnu Severin, unde un tânpr de 16 ani și-a înjunghiat fosta iubită și apoi a încercat să își ia viața, a șocat întreaga comunitate, mai ales că agresorul este elev la unul dintre cele mai bune licee din oraș și este olimpic.

de Adriana Drăghici    |    24 Feb 2024   •   12:21

Starea tinerei de 17 este una stabilă, fiind internată la Spitalul Județean de Urgență din Drobeta-Turnu Severin.

Minorul de 16 ani a fost, ieri după-amiază, transferat la o unitate medicală de pe raza județului Dolj, acolo unde a fost operat de o echipă de chirurgi.În acest moment, este internat pe Secția ATI de Chirurgie Pediatrică, unde primește tratament de reanimare și este supravegheat permanent. 

Tânărul de 16 ani ani a plecat, vineri, mai devreme de la școală și a plănuit să o înjunghie pe fosta lui parteneră. El a urmărit-o mai mulți km, iar la un moment dat, a scos cuțitul și a înjunghiat-o în plină stradă. În sprijinul tinerei, au sărit mai mulți oameni și au urcat-o într-un taxi care a transportat-o la spital.

Imediat după acest incident, tânărul a decis să se înjunghie la rândul său. La fața locului, s-au deplsat echipe multiple medicale, dar și polițiști pentru cercetări.

În același timp, cazul a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți, iar tânărului i vor fi prelevate probe de sânge pentru a se stabili dacă înainte de acest incident a consumat sau nu substanțe interzise.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close