Antena 3 CNN Actualitate Locale Fiul unui afacerist din Satu Mare, rupt în bătaie de un fost boxer: ''Adu duba să îl omorâm!''

Fiul unui afacerist din Satu Mare, rupt în bătaie de un fost boxer: ''Adu duba să îl omorâm!''

Fiul unui afacerist din comuna Racşa, judeţul Satu Mare, a fost bătut cu sălbăticie de un fost boxer, patron al unui club de box din Seini, iar episodul extrem de violent a fost filmat de un prieten al agresorului.

Fiul unui afacerist din Satu Mare, rupt în bătaie de un fost boxer: ''Adu duba să îl omorâm!''
Sursa foto: Antena 3
10 Feb 2020   •   16:32

Victima în acest caz este un tânăr de 28 de ani, din comuna Racşa, fiul unui cunoscut om de afaceri care are o fermă de porci în Seini (Maramureş).

Agresorul, Daniel Pop, este un fost boxer şi este cunoscut în zonă datorită clubului de box pe care îl administrează.

Pe 30 ianuarie 2020, în jurul orei 23.00, fiul afaceristului a fost încolţit de fostul boxer care i-a cerut suma de 80.000 de euro, bani pe care i-ar fi împrumutat în trecut.

Întâlnirea dintre cei doi a fost filmată de un prieten al fostului boxer. Pe imagini se poate observa cum agresorul îl loveşte pe tânăr cu pumnii, în faţă şi în abdomen, de mai multe ori.

În acelaşi timp, agresorul îi cerea tânărului să îi dea 80.000 de euro, bani pe care i-ar fi împrumutat.

De asemenea, în timpul scandalului, fostul boxer i-a cerut unui prieten, care se afla în zonă, să îi aducă o maşină: 'Adu duba, să îl omorâm!'.

Potrivit unor surse, fiul afaceristului ar fi împrumutat bani de la fostul boxer, bineînţeles cu dobândă, iar acesta nu a reuşi să îi înapoieze, motiv pentru care bătaia încasată pe 30 ianuarie ar fi o 'primă pedeapsă'.

"În urma probatoriului administrat de către poliţiştii din Seini, s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de un bărbat din Seini în vârstă de 35 de ani.

Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și şantaj, după ce în seara zilei de 30 ianuarie, în jurul orei 23.00, ar fi agresat un tânăr de 28 de ani, în faţa unui club din localitatea Seini. Totodată, bărbatul ar fi ameninţat victima în scopul de a obţine de la aceasta o sumă de bani.

În urma agresiunii, victima s-a prezentat la Spitalul Județean Dr. Constantin Opriș Baia Mare, unde a rămas internată pentru îngrijiri medicale.

Pe numele bărbatului, poliţiştii au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar astăzi acesta a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Tânărul bătut de fostul boxer a explicat că nu datorează nicio sumă de bani agresorului. Mai mult, acesta a povestit că banii i-ar fi fost furați, iar în acest sens există la Poliție o plângere penală pe numele agresorului pentru șantaj.

Fiul unui afacerist din Satu Mare, rupt în bătaie de un fost boxer: 'Adu duba să îl omorâm!'

×
Subiecte în articol: Satu Mare Racsa
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close