Antena 3 CNN Actualitate Locale Fiul și-a strâns de gât tatăl, după ce a băut un litru de alcool. Părintele l-a lovit cu pumnul, moment în care a intervenit mama

Fiul și-a strâns de gât tatăl, după ce a băut un litru de alcool. Părintele l-a lovit cu pumnul, moment în care a intervenit mama

Scandal într-o familie din județul Tulcea. Un bărbat a sunat la 112 pentru a-și reclama fiul susținând că acesta a încercat să-l strângă de gât. Fiul le-a spus jandarmilor că tatăl i-a agresat pe el și pe mama sa. Ambii bărbați sunt cercetați penal.

Fiul și-a strâns de gât tatăl, după ce a băut un litru de alcool. Părintele l-a lovit cu pumnul, moment în care a intervenit mama
de Georgiana Adam    |    22 Iun 2021   •   14:42

Un bărbat a cerut sprijinul jandarmilor susținând că a fost strâns de gât de fiul său. Incidentul a avut loc luni seara, și a fost anunțat prin serviciul de urgență 112.

Potrivit autorităților, jandarmii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat bărbatul reclamant, care a declarat faptul că, în momentul în care a venit acasă, l-a găsit pe fiul său gătind în bucătărie și observând că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, i-a spus că nu ar trebui să consume alcool și că este timpul să-și găsească un loc de muncă.

Tatăl a precizat faptul că fiul său l-a amenințat, după care l-a apucat cu ambele mâini și l-a strâns de gât. Bărbatul a reușit să se elibereze și a cerut sprijinul jandarmilor.

Fiul susține că agresorul a fost chiar tatăl care a sunat la 112.

”Fiind întrebat de cele întâmplate, fiul bărbatului care a reclamat conflictul, în vârstă de 40 de ani, a declarat că a consumat 1 litru de alcool, iar tatăl lui a început să țipe și să-i reproșeze mai multe lucruri, lovindu-l cu pumnul în zona feței. Mama tânărului a intervenit pentru a aplana conflictul dintre cei doi, însă, a fost și ea lovită în zona capului de către soțul ei”, au povestit jandarmii.

Cei trei implicați în scandal au declarat jandarmilor faptul că nu au nevoie de îngrijiri medicale. Bărbații vor fi cercetați penal pentru lovire sau alte violențe.

×
Subiecte în articol: alcool tata
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close